Ιταλία

Στην αναμονή ο Βιδάλ ελέω Μόντριτς

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αρτούρο Βιδάλ στην Ίντερ έχει παγώσει ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ίντερ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Λούκα Μόντριτς εδω και αρκετές ημέρες και σύμφωνα με το «Football Italia», η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι θα ξεκινήσει συνομιλίες με τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλωρεντίνο Πέρεθ, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Παράλληλά η ομάδα του Μιλάνου έχει συμφωνήσει, με τη Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ με το κόστος της μεταγραφής, να ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ, και τον Χιλιανό μέσο, να είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην Ιταλία.

Ωστόσο, η υπόθεση του Μόντριτς θα καθυστερήσει τη μεταγραφή του Βιδάλ, παρόλο που η Ίντερ θέλει να υπογράψει τον πρώην παίκτη της Γιουβέντους. Οι «νερατζούρι» θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για μέσο των «μερένχες» και οι οικονομικές απαιτήσεις της πρωταθλήτριας Ευρώπης θα κρίνει και το μέλλον του Βιδάλ στην ομάδα του Μιλάνου.

Πάντως, ο έγκυρος δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει αν η Ίντερ υπογράψει και τους δυο παίκτες, τότε πρέπει να πουλήσει μερικούς ποδοσφαιριστές από το υπάρχων ρόστερ για να μην έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play.

Επιμέλεια: Θοδωρής Γεωργαντής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x