Γενικά

Στην Βραζιλία ο Αρμέρο

Άφησε την Ευρώπη για λογαριασμό της Βραζιλίας και της Φλαμένγκο ο Πάμπλο Αρμέρο που τον είχε βρει μπροστά της η Ελλάδα στο πρόσφατο Μουντιάλ.

Με την φανέλα της Φλαμένγκο θα αγωνίζεται στο εξής ο Πάμπλο Αρμέρο. Αν και μόλις 28 ετών, ο Κολομβιανός μπακ-χαφ προτίμησε να αφήσει τα ευρωπαϊκά γήπεδα και να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία.

Πριν λίγες μέρες ο παίκτης έμεινε ελεύθερος απ' την Ουντινέζε όπου ανήκε κι ενώ έπαιζε δανεικός στη Μίλαν, με την οποία φέτος είχε 8 συμμετοχές στη Serie A. Στο παρελθόν ο 28χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε Γουέστ Χαμ, Νάπολι, Παλμέιρας κι ενώ στο Μουντιάλ του περασμένου καλοκαιριού είχε σκοράρει στο 3-0 (το πρώτο γκολ) απέναντι στην Εθνική μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x