Euro 2016

Στην Παναγία της Φάτιμα για προσκύνημα ο πρόεδρος της Πορτογαλίας μετά το Euro!

Την πρόθεσή του να πάει να προσκυνήσει την Παναγία της Φάτιμα μετά την κατάκτηση του Euro εξέφρασε ο πρόεδρος της Πορτογαλίας, προσθέτοντας ότι προσευχήθηκε πολλές φορές με τον Σάντος.

Την πρόθεσή του να μεταβεί στην Παναγία της Φάτιμα αποκάλυψε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Πορτογαλίας, Μαρσέλο Ρέμπελο ντε Σόουζα, που τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Φερνάντο Σάντος προσευχήθηκαν πολλές φορές στη διάρκεια του τουρνουά.

«Προσευχηθήκαμε πολλές φορές. Τόσο εγώ, όσο και ο Σάντος. Θα πάω να προσκυνήσω την Παναγία της Φάτιμα για αυτό το λόγο. Αυτό το αποτέλεσμα προέρχεται από τη σκληρή δουλειά, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, την ομάδα, τον καταπληκτικό προπονητή που είναι ο Φερνάντο Σάντος, κόντρα σε όλους και σε όλα. Οι παίκτες αγωνίστηκαν με τρόπο που έμοιαζε υπεράνθρωποι.

Η Πορτογαλία εκτός του ταλέντου και της εξυπνάδας, υπερτερούσε στο ομαδικό πνεύμα και δύναμη. Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορούμε να παίξουμε με τόση ένταση, να φτάνουμε στα πέναλτι και να παίζουμε με άλλες ομάδες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα», είπε ο πρόεδρος της Πορτογαλίας.

Παράλληλα, σημείωσε: «Σήμερα δεν είναι μια ίδια μέρα με τη χθεσινή. Πήραμε το Ευρωπαϊκό, αλλά παραμένουν τα οικονομικά, τα κοινωνικά, τα πολιτικά προβλήματα. Ωστόσο, υπάρχει η διαφορά ότι εσείς (σ.σ. η ομάδα) είστε το παράδειγμα. Το παράδειγμα να νικάς με κουράγιο, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα και ομαδικό πνεύμα. Αυτό κάνει τη διαφορά και η διαφορά του χθες με το σήμερα είναι ότι σήμερα έχουμε περισσότερους λόγους να πιστέψουμε στην Πορτογαλία, χάρη σε εσάς. Ζήτω η Πορτογαλία!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x