Stoiximan Super League

Στην Πορτογαλία ο Σιμόες, χλωμό να παίξει ξανά φέτος

Ο Αντρέ Σιμόες βρίσκεται στην Πορτογαλία ώστε να εξεταστεί από δικό του γιατρό για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί άλλο τη φετινή σεζόν.

Υπομονή χρειάζεται η περίπτωση του Αντρέ Σιμόες για την ΑΕΚ. Ο 31χρονος μέσος βρίσκεται στα… πιτς εδώ και αρκετές εβδομάδες λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα να επιστρέψει στη δράση.

Μετέβη στην Πορτογαλία ώστε να τον δει δικός του γιατρός (ο γιατρός της Πόρτο), καθώς η επανεξέταση έδειξε μεν βελτίωση αλλά όχι στον βαθμό που να του επιτρέπει να να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Φυσικά, όλα αυτά γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της «Ένωσης», ο παίκτης, αλλά και ο γιατρός είναι σε επικοινωνία με το ιατρικό της ομάδας και θα ληφθεί από κοινού απόφαση για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει για την αποκατάστασή του. Εκτός αν θα κριθεί προτιμότερο και σοφότερο να γίνει άμεσα επέμβαση για να λυθεί το θέμα.

Τα playoffs ολοκληρώνονται 16 Μαΐου, ο τελικός του Κυπέλλου είναι μια εβδομάδα μετά και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν είναι εύκολο να αγωνιστεί άλλο ο Σιμόες μέχρι το φινάλε της σεζόν. Παράλληλα, σήμερα προέκυψε θέμα και με τον Εβγκέν Σάκχοφ για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x