Ελλάδα

Στην προεπιλογή Κούλης και Σαμαράς

Δύο σημαντικές επιστροφές προμηνύονται στις τάξεις της Εθνικής ομάδας ενόψει του «τελικού» με την Ουγγαρία μιας και ο Κ. Παπαδόπουλος και ο Γ. Σαμαράς βρίσκονται στην προεπιλογή των «λεγεωνάριων».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς εκπλήξεις αναμένεται να γίνουν γνωστές οι πρώτες κλήσεις του Σέρχιο Μαρκαριάν όσον αφορά τους Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό για το πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς με την Ουγγαρία.

Στην προεπιλογή των «λεγεωνάριων» βρίσκεται το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενός από τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες που όμως έχει να αγωνιστεί με το εθνόσημο από το 2012.

Πλέον όμως είναι υγιέστατος, τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος με την Μπάγερ Λεβερκούζεν κι ετοιμάζεται για την επιστροφή του.

Επιστρέφει όπως όλα δείχνουν και ο Γιώργος Σαμαράς (ήταν εκτός με τα Ν. Φερόε) καθώς δεν μοιάζει ν’ αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα το γεγονός ότι επέλεξε την Αλ-Χιλάλ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι επίσημες κλήσεις θα γίνουν γνωστές στις 20 Μαρτίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x