Ιταλία

Στην Ρώμη για ιατρικές εξετάσεις ο Μπρούνο Πέρες

Στην Ρώμη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Μπρούνο Πέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ρόμα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τις πληροφορίες πως σήμερα το πρωί επήλθε η συμφωνία μεταξύ της Ρόμα και της Τορίνο για τον Μπρούνο Πέρες επιβεβαίωσε το «Sky Sports» και σύμφωνα με το ίδιο Μέσο ο 26χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται ήδη στην αιώνια πόλη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο με την νέα του ομάδα.

Ο παίκτης θα αγωνιστεί δανεικός για μια σεζόν στην ομάδα της πρωτεύουσας, με τους «τζιαλορόσι» να πληρώνουν 1 εκατ. ευρώ στην Τορίνο και υπάρχει οψιόν στα 13,5 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να γίνει μόνιμη η μετακίνηση του.

Επιπλέον, υπάρχει όρος στην συμφωνία πως η «γκρανάτα» θα πάρει το 20% των χρημάτων σε ενδεχόμενη μελλοντική του μεταγραφή. Οι Ρωμαίοι ελπίζουν πως οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του νέου συμβολαίου του «Πέρε» θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μεσάνυχτα, έτσι ώστε να προλάβουν να τον δηλώσουν στην λίστα για το Champions League.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x