Ισπανία

«Στηρίζει» Λαουτάρο για Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι… έπλεξε το εγκώμιο του Λαουτάρο Μαρτίνες με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται αναφορικά με την μετακίνησή του από την Ίντερ στη Μπαρτσελόνα...

Το όνομα του Λαουτάρο Μαρτίνες μονοπωλεί, πλέον, τα ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, με την μεταγραφή του από την Ίντερ να είναι αυτή την στιγμή το νούμερο ένα θέμα και εντός των πέριξ των Καταλανών.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Αργεντινός επιθετικός θα αφήσει τους «νερατζούρι» για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση τα εγκωμιαστικά σχόλια του Λιονέλ Μέσι για εκείνον αν μη τι άλλο είναι μια καλή «βάση»...

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος εάν έχουν διεξαχθεί ή διεξάγονται διαπραγματεύσεις αυτήν την στιγμή. Δεν έχω ιδέα. Όμως, έχω ήδη πει ότι ο Λαουτάρο είναι ένας εντυπωσιακός επιθετικός. Είναι πραγματικά πλήρης», δήλωσε ο αρχηγός των Καταλανών και συμπατριώτης του Λαουτάρο, μιλώντας στην «Mundo Deportivo».

Και συμπλήρωσε: «Είναι δυνατός, διαθέτει πολύ καλή ντρίμπλα, σκοράρει και μπορεί να προστατεύσει την μπάλα. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί τώρα μαζί του ή με τα άλλα ονόματα που αναφέρονται».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος στράικερ είναι σε καταπληκτική φόρμα τη φετινή σεζόν, έχοντας σημειώσει 16 γκολ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με της φανέλα της Ίντερ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x