Ισπανία

Στηρίζει Μπέιλ ο Ρονάλντο

Τον Γκάρεθ Μπέιλ, στήριξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς δήλωσε ότι οι οπαδοί πρέπει να είναι καλοί μαζί του, ενώ τόνισε ότι ο Ουαλός είναι παίκτης «κλειδί» για τη Ρεάλ.

Τη στήριξή του προς τον Γκάρεθ Μπέιλ, έδειξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, διαψεύδοντας τα σενάρια ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις τους.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε εκνευριστεί με τον Ουαλό κατά τη διάρκεια του αγώνα της «βασίλισσας» με την Εσπανιόλ το περασμένο Σάββατο, επειδή ο 25χρονος σε κάποιες φάσεις δεν του έδινε την μπάλα αλλά προτίμησε τις ατομικές ενέργειες. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος, δεν υπάρχει θέμα μεταξύ τους, τονίζοντας ότι τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου.

«Δεν υπάρχει θέμα ανάμεσα σε εμένα και τον Γκάρεθ. Όλα κυλούν φυσιολογικά. Ό,τι και αν έγινε το Σάββατο ανήκει στο παρελθόν. Κάποιες φορές κάνω λάθη κι εγώ. Είναι ανθρώπινο, είναι μέρος του ποδοσφαίρου», ήταν τα λόγια του 29χρονου άσου που στη συνέχεια ανέφερε ότι οι φίλαθλοι πρέπει να είναι καλοί με τον Μπέιλ καθώς αποτελεί παίκτη «κλειδί» για την ομάδα.

«Οι φίλαθλοι της Ρεάλ δείχνουν πάντα έντονα τα συναισθήματά τους. Δεν είναι ψεύτες. όμως πρέπει να είναι καλοί με τον Μπέιλ. Ξέρουν ότι είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα. Ξέρουν ότι είναι ένας παίκτης κλειδί», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x