Ιταλία

Στο… πόδι η Νάπολη για τον Μαραντόνα (video)

Την αποθέωση από περίπου 600 φίλους της Νάπολι γνώρισε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφτασε χθες το βράδυ στην ομώνυμη πόλη για τους εορτασμούς από το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας.

Περισσότεροι από 600 φίλοι της Νάπολι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο, όπου θα διαμείνει τις επόμενες μέρες ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο έφτασε στον Ιταλικό Νότο για τους εορτασμούς για τα 30 χρόνια από το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «παρτενοπέι» τον υποδέχθηκαν τον θρύλο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, φωνάζοντας μάλιστα το γνωστό σύνθημα: «O mama mama mama...».

Από την πλευρά του, ο «Ντιεγκίτο» ανταπέδωσε την υποδοχή με έναν χαιρετισμό και τους φώναξε «vi amo» (σας αγαπώ), ανανεώνοντας το ραντεβού των δύο πλευρών απόψε στο παιχνίδι της Νάπολι με την Πεσκάρα στο Σαν Πάολο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x