Ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται μια ανάσα από το να γίνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεγονός που κάνει πλέον τη Γιουβέντους να κινηθεί για τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει στο χώρο του κέντρου. Ενώ έχουν ήδη «παίξει» πολύ οι περιπτώσεις των Ματουιντί, Βεράτι, Μάτιτς, ως μια ιδανική επιλογή φαντάζει πια ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ για τους «μπιανκονέρι», σύμφωνα με την «Daily Express».
Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να πωληθεί ο Αλγερινός διεθνής, καθώς για τη θέση του μέσου υπάρχουν ήδη οι Ντέλε Άλι και Βίκτορ Γουανγιάμα. Οι απαιτήσεις των «σπιρουνιών» κυμαίνονται στα 10-15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν θα είχε πρόβλημα να διαθέσει η Γιουβέντους μετά τα τεράστια έσοδα από την πώληση του Πογκμπά.
Στο Λονδίνο και την Τότεναμ βρίσκετα από το 2012 ο 22χρονος μέσος και με τη φανέλα της μετράει 66 εμφανίσεις και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






