Ιταλία

Gazzetta Dello Sport: Στο ραντάρ της Ρόμα λόγω Μουρίνιο ο Σα!

Στην μεταγραφική λίστα της Ρόμα ενδέχεται να βρεθεί άμεσα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport».

Η Ρόμα έριξε την… βόμβα με την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο την σεζόν 2021/22 και ήδη έχουν αρχίσει τα ιταλικά ΜΜΕ τα μεταγραφικά σενάρια για τους παίκτες που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός για το ρόστερ της ομάδας.

Ο «Special One», προσανατολίζεται σε ριζικές αλλαγές στους «τζιαλορόσι» και το πρώτο σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας, αφορά τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα τον Ζοσέ Σα. Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως ο 28χρονος τερματοφύλακας ενδιαφέρει πολύ τον Μουρίνιο και η Ρόμα δεν αποκλείεται να κάνει πρόταση στους «ερυθρόλευκους».

Θυμίζουμε, πως ο Σα έχει ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με την ρήτρα το προηγούμενο καλοκαίρι να είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Για τον Σα, είχε ενδιαφερθεί έντονα η Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως ο τραυματισμός του πριν τον επαναληπτικό του Γιουρόπα Λιγκ με την Γουλβς, χάλασε τα σχέδια των «ροχιμπλάνκος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x