Ελλάδα

Στο τεχνικό τιμ του γυναικείου ΠΑΟΚ ο Καρατζιοβαλής

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής θα ανήκει τη νέα σεζόν στο τεχνικό τιμ της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Στο τεχνικό επιτελείο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ θα ανήκει από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του πρώην τερματοφύλακα, με την πλούσια θητεία και εμπειρία σε πρώτη και δεύτερη Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Συλλόγου μας ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Καρατζιοβαλή, ο οποίος θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής έχει πλούσια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων, με τις φανέλες των Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Απόλλωνα Αθηνών, Ολυμπιακού Βόλου, Απόλλωνα Πόντου, Άρη, Δόξα Δράμας, Μακεδονικού και Θερμαϊκού.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί την σεζόν 2014-2015 στον Άρη και την περίοδο 2016-2017 στη Νίκη Μεσημερίου.

Μετά τη συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο και σε μία πρωταθλήτρια ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κώστα Βαρδαλή για την εμπιστοσύνη του, είναι κάτι που με τιμάει και μου δίνει κίνητρο να δουλέψω σκληρά.

Είμαι πεπεισμένος στην άριστη συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου να κάνει το βήμα παραπάνω στο Women’s Champions League».

Καλώς ήρθες Δημήτρη»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x