Ένα από τα «καυτά» ζητήματα του καλοκαιριού για την ΑΕΚ είναι οι επεκτάσεις συμβολαίων με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2021. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Μάρκο Λιβάγια, Νέλσον Ολιβέιρα, Κώστας Γαλανόπουλος και Χρήστος Αλμπάνης.

Δεδομένη είναι η πρόθεση της «Ένωσης» να «δέσει» και τους τέσσερις. Ο Κροάτης άσος είναι σταθερά από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας την τελευταία τριετία και είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, αλλά προφανώς επιθυμεί ένα καλύτερο συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος σέντερ φορ είναι επίσης ικανοποιημένος από όσα έχει βιώσει στον χρόνο που είναι στην ομάδα και πολλά θα εξαρτηθούν για το μέλλον του από το ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό. Δεν έχει κρύψει πως θα ήθελε να επιστρέψει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Με τους Γαλανόπουλο και Αλμπάνη θα γίνει σίγουρα κουβέντα για επέκταση. Ο 22χρονος μέσος αποτελεί κεφάλαιο για την «Ένωση», παρότι ο τραυματισμός που υπέστη τον Δεκέμβριο τον πήγε πίσω, πάνω που είχε συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα από το εξωτερικό. Όσον αφορά στον 26χρονο άσο, παρότι δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί, οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.