Ισπανία

Στόιτσκοφ: «Προσβάλλουμε τον καλύτερο στην ιστορία της Μπαρτσελόνα»

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ δήλωσε ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα συμπεριφέρεται προσβλητικά προς τον Λιονέλ Μέσι.

«Μύδρους» κατά της διοίκησης του Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου εξαπέλυσε ο Χρίστο Στόιτσκοφ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το θέμα που έχει προκύψει με τις τάσεις φυγής του Λιονέλ Μέσι. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε στο μεξικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο TUDN πως η καταλανική ομάδα δεν συμπεριφέρεται με σεβασμό στον Λιονέλ Μέσι. «Διαγράφουμε έναν μύθο, διώχνουμε τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. «Λερώνουμε» το όνομά του, το χάρισμά του, την ιστορία του στον σύλλογο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βούλγαρος.

Ο 54χρονος έκανε επίσης μια παρατήρηση σχετικά με τον τρόπο που αποχωρούν από το σύλλογο παίκτες-θρύλοι. « Δεν ξέρω γιατί πάντοτε οι παίκτες που έχουμε γράψει ιστορία με την ομάδα φεύγουμε από την «πίσω πόρτα». Οι διοικούντες νομίζουν ότι τους δημιουργούμε προβλήματα και φοβούνται ότι θα τους κλέψουμε την προεδρία ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι τους συμβαίνει» επισήμανε ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» του 1994.

Ακόμα, ο Στόιτσκοφ εξαπέλυσε επίθεση κατά της διοίκησης Μπαρτομέου για τους συνολικούς χειρισμούς σε κομβικά ζητήματα του συλλόγου. «Αυτή η διοίκηση τα έχει καταστρέψει όλα. Φαίνεται πως θέλει να στρέψει τους οπαδούς ενάντια στους παίκτες. Κέρδισα τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα και το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία του συλλόγου και δεν θέλω να στενοχωρήσω τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, αλλά αυτή η διοίκηση είναι ντροπή για το σύλλογο» είπε χαρακτηριστικά ο μύθος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια:Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x