Γενικά

Έπος: Πόνταρε 2 λίρες σε 18 ματς και έβγαλε… μισό εκατομμύριο!

Ένας παίκτης στοιχήματος πόνταρε δύο λίρες σε 18 αγώνες του Σαββάτου, τους έπιασε όλους και έβγαλε πάνω από μισό εκατομμύριο.

Αν έχεις τύχη διάβαινε! Ένας παίκτης στοιχήματος στην Αγγλία είχε τύχη βουνό, αλλά έκανε πιθανότατα και καλές επιλογές, αφού έπιασε 18/18 παιχνίδια το Σάββατο και με τις δύο λίρες που πόνταρε, έβγαλε πάνω από μισό εκατομμύριο.

Από τις 18 επιλογές του, οι τρεις τον… δικαίωσαν και τον πλήρωσαν στις καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα πόνταρε στη νίκη της Ισπανίας επί της Αλβανίας που ήρθε στο 90’+1’, σε αυτή της Ολλανδίας επί της Δανίας, σε αυτή του Κατάρ επί του Βελγίου, σε αυτή της Μαυριτανίας επί της Μοζαμβίκης (σσ. στις καθυστερήσεις επίσης), σε αυτή της Αγγλίας επί της Ελβετίας και σε αυτή της Γερμανίας επί του Ισραήλ, σε διεθνές επίπεδο.

Πάμε τώρα και στα ματς για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας: Πόνταρε στις νίκες των Μάνσφιλντ, Κόλτσεστερ, Πορτ Βέιλ, Χάρογκεϊτ, Νορθάμπτον, Σάλφορντ, Τζίλιγχαμ, Κέμπριτζ, Ίπσουιτς, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σριούσμπερι.

«Αυτό δεν το έχουμε δει ποτέ ξανά» δήλωσε εκπρόσωπος του ανταλλακτηρίου «Ladbrokes» όπου και παίχτηκε το φοβερό αυτό δελτίο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x