Ιταλία

Στον «αέρα» το μέλλον του Σόουζα στη Φιορεντίνα

Αναποφάσιστος δείχνει να είναι ο προπονητής της Φιορεντίνα, Πάολο Σόουζα, για το μέλλον του στην ομάδα, παρότι οι άνθρωποι των «βιόλα» έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους

Η πρόθεση της Φιορεντίνα είναι να κρατήσει τον προπονητή της, Πάολο Σόουζα, και τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει να φτιάξει ένα καλό σύνολο, με ένα αρκετά χαμηλό μπάτζετ και ο ιταλικός σύλλογος θέλει να τον κρατήσει στο τιμόνι της ομάδας.

Τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται έντονα ότι 45χρονος τεχνικός επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «βιόλα» μετά το τέλος της σεζόν γιατί οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν υποσχεθεί ότι στα μέσα της χρονιάς θα γίνουν μεταγραφές με βάση τα θέλω του. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο πρώην προπονητής της Βασιλείας ήταν δυσαρεστημένος τον Ιανουάριο που η ομάδα δεν ενισχύθηκε όπως θα ήθελε.

Ωστόσο, δημοσίευμα της «Gazzeta dello sport» κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα στον σύλλογο και τον Σόουζα, ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και του χρόνου. Όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του Πορτογάλου, ενώ καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξουν οι προτάσεις που θα έχει το καλοκαίρι στα χέρια του από άλλες ομάδες.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x