Γενικά

Στον πάγκο ο Αζμούν που πήρε θέση υπέρ των γυναικών της πατρίδας του

Ιράν και Σενεγάλη τίθενται αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση. Στα αρχικά σχήματα βρίσκονται οι Σισέ, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί. Όχι όμως ο Αζμούν που πήρε θέση υπέρ των γυναικών της πατρίδας του.

Αυτή την ώρα (27/9) διεξάγεται φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Ιράν και στην Σενεγάλη.

Στον πάγκο βρίσκεται ο αρχηγός της εθνικής Ιράν Σαρντάρ Αζμούν, λίγες ώρες μετά το story του στο instagram, όπου πήρε θέση υπέρ των γυναικών της πατρίδας του, στον αγώνα που δίνουν κατά των θανάτων στην χώρα τους.

Αυτή φαίνεται πως είναι η πρώτη αντίδραση από την ομοσπονδία προς τον κορυφαίο εν ενεργεία σκόρερ του Ιράν, ο οποίος όμως αδιαφορεί ακόμα και αν τον διώξουν από την εθνική του ομάδα.

Ο Αζμούν που αποτελεί είδωλο για τεράστια μερίδα κόσμου στη χώρα της Νοτιοδυτικής Ασίας, προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να βάλει το δικό του λιθαράκι στις προσπάθειες του γυναικείου πληθυσμού της χώρας του για ισότητα.

Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μετρά 62 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 40 τέρματα. Μένει να δούμε αν θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό...

Στην ίδια αναμέτρηση, βασικοί ξεκίνησαν οι Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ της Ομόνοια και Εχσάν Χατζισαφί της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x