Μπορεί κατά τα φαινόμενα το ματς για τον Ατρόμητο κόντρα στον Πανιώνιο να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά σε καμία περίπτωση οι Περιστεριώτες δεν έχουν το μυαλό τους στις ολιγοήμερες διακοπές.

Πρώτον, όσες ελπίδες έχουν για την 7η θέση θέλουν να τις διεκδικήσουν, περιμένοντας ένα θαύμα από τη Λαμία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και δεύτερον ο αντίπαλος του Σαββάτου είναι… ιδιαίτερος.

Η οπαδική κόντρα που υφίσταται με τον Πανιώνιο δεν μπορεί να χαρακτηρίζει το ματς «αδιάφορο» και το μήνυμα αυτό έχει περαστεί εντός της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες παντοιοτρόπως. Οπότε, προκειμένου η απογοήτευση από μία ήδη… απογοητευτική σεζόν να μην γίνει ακόμα μεγαλύτερη, οι ιθύνοντες έχουν ξεκαθαρίσει ότι το ματς έχει το ίδιο ενδιαφέρον με οποιοδήποτε άλλο, ακόμα και μεγαλύτερο.

Από εκεί και πέρα, όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος, τόσο κάνουν την εμφάνισή τους σενάρια για ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι και δη από τη Super League, αλλά από τον Ατρόμητο είναι κατηγορηματικοί ότι δεν ασχολούνται με κανέναν (όπως για παράδειγμα ο Ντομίνγκες) και προτεραιότητα είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube