Oλλανδία

Στον τελικό για την έξοδο στο Conference League Ουτρέχτη, Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Οι Ουτρέχτη και Γκόου Αχέντ Ιγκλς θα διεκδικήσουν το τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της Eredivisie που οδηγεί στα πλέι οφ του Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Στον τελικό των πλέι οφ της Eredivisie για την έξοδο στο επόμενο Europa Conference league θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή η Ουτρέχτη του Βασίλη Μπάρκα. Η τελευταία νίκησε 3-1 τη Σπάρτα Ρότερνταμ εντός έδρας στον πρώτο ημιτελικό και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελευταίο φετινό αγώνα του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Φλαμίνγκο στο 41’, Λάμερς στο 70’ και Γένσεν στο 93’, ανατρέποντας το 0-1 του Λαουρίτσεν στο 38’. Βασικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ελληνας διεθνής γκολκίπερ.

Στον τελικό, η Ουτρέχτη θα αντιμετωπίσει την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, η οποία «πέρασε» με 2-1 από την έδρα της Ναϊμέγκεν, επίσης, με ανατροπή και θα διεκδικήσει σε τρεις μέρες το τελευταίο «εισιτήριο» για την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Σάνο στο 57’ έδωσε ελπίδες στη NEC, όμως ο Στρόκερς στο 77’ κι ο Ρόμενς στο 86’ έφεραν την ανατροπή και χάρισαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x