Copa America

Στον τελικό με τεσσάρα η Αργεντινή - Έγραψε ιστορία ο Μέσι (video)

Η Αργεντινή είναι η πρώτη ομάδα του τελικού του επετειακού Κόπα Αμέρικα, καθώς επικράτησε με 4-0 των ΗΠΑ. Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της «αλμπισελέστε» από σήμερα ο Λιονέλ Μέσι.

Η Αργεντινή είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε θέση στον τελικό της 26ης Ιουνίου στο επετειακό Κόπα Αμέρικα.

Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο επικράτησε με σκορ 4-0 των ΗΠΑ, με τον Λιονέλ Μέσι μάλιστα να γράφει ιστορία και από σήμερα να είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της «αλμπισελέστε».

Οι Αργεντινοί προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με γκολ του Λαβέτσι, ύστερα από μία εξαιρετική ασίστ του Μέσι, ο οποίος στο 32’ ανέλαβε ρόλο εκτελεστή και ευστόχησε σε φάουλ έξω από την περιοχή των Αμερικάνων.

Στην επανάληψη, η περσινή φιναλίστ κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ. Στο 50’ ο Ιγκουαΐν μετά από διπλή προσπάθεια έκανε το 3-0 και στο 86’ ο επιθετικός της Νάπολι διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-0).

Δείτε το σχετικό βίντεο



Οι συνθέσεις

Αργεντινή: Ρομέρο, Μερκάδο, Φερνάντες (59’ Μπίλια), Ρόχο (84' Κουέστα), Μασεράνο, Οταμέντι, Μπανέγα, Μόρι, Λαβέτσι (67’ Λαμέλα), Μέσι, Ιγκουαΐν

ΗΠΑ: Γκουζάν, Γιέντλιν, Μπράντλεϊ, Μπρουκς, Μπέκερμαν (60’ Μπερνμπάουμ), Τζούσι, Κάμερον, Τζάρντες, Τζόνσον, Βοντολόφσκι (46’ Πούλισιτς), Ντέμπσεϊ (78’ Νάγκμπε)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x