Γενικά

Πεντάμηνη φυλάκιση σε πρώην ποδοφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης

Σε πεντάμηνη φυλάκιση καταδικάστηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Άντονι Στόουκς.

Με την ελευθερία του για πέντε μήνες πλήρωσε ο Άντονι Στόουκς την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί για τη συνεχιζόμενη παρενόχληση πρώην συντρόφου του και της οικογένειάς της.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, που είχε περάσει και από τον Απόλλωνα Σμύρνης χωρίς επιτυχία το 2018, ήταν ήδη για έναν μήνα πίσω από τα κάγκελα και θα παραμείνει εκεί για άλλους πέντε.

Στον Ιρλανδό είχε επιβληθεί απαγόρευση επικοινωνίας με την Άιλιντ Σκοτ και την οικογένειά της το 2019, όμως εκείνος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπως όφειλε το 2021, ενώ το 2022 είχε συλληφθεί, πληρώνοντας στη συνέχεια εγγύηση προτού εξαφανιστεί ξανά.

Έτσι βγήκε νέο ένταλμα για τη σύλληψή του τον περασμένο Οκτώβριο, με τον Στόουκς να παραδίδεται πριν από έναν μήνα και να φυλακίζεται άμεσα.

Ο εκπρόσωπός του έκανε λόγο για πολύ δύσκολη διαβίωση του πρώην φορ στη φυλακή λόγω του ότι οι συγκρατούμενοί του γνώριζαν ποιος είναι, ισχυριζόμενος πως αναγκάζεται να περνά 23 ώρες τη μέρα στο κελί του για την ασφάλειά του.

Όλα συνέβησαν μεταξύ 2018 και 2019, διάστημα κατά το οποίο ο Στόουκς είχε στείλει δεκάδες προσβλητικά και απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του και την οικογένειά της, ενώ σε μια περίπτωση είχε πάει έξω από το σπίτι της αργά το βράδυ, προκαλώντας αναστάτωση.

Άλλοτε ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, ο 35χρονος Ιρλανδός άλλαξε σωρεία ομάδων, περνώντας μεταξύ άλλων από Σάντερλαντ, Χιμπέρνιαν και Σέλτικ, ενώ φόρεσε και εννέα φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Το 2018 έπαιξε τέσσερις φορές για τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά αποτέλεσε παρελθόν μετά από σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, φτάνοντας να παίξει επίσης σε Ιράν και Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x