Strictly Football

Tα λαβράκια των play-off και των play-out (μέρος 2ο)

Η στήλη Strictly Football παρουσιάζει το δεύτερο μέρος, του αφιερώματος στα νέα παιδιά που φάνηκε ν' αρπάζουν την ευκαιρία στα παιχνίδια των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ της Super League.

Απόψε το Striclty Football παρουσιάζει το δεύτερο μέρος των νεαρών παικτών που ξεχώρισε στη διαδικασία των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ. Να επαναλάβουμε πως η παρουσίαση έγινε σε δύο μέρη και φυσικά η σειρά με την οποία τοποθετήσαμε τους παίκτες είναι εντελώς συμπτωματική. Αυτή είναι η δεύτερη πεντάδα των παιδιών που άρπαξαν την ευκαιρία σε αυτά τα πλέι-οφ και πλέ-άουτ, αποκτώντας εμπειρίες που θα τους είναι πολύ χρήσιμες για το μέλλον.

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Ένα παιδί που θεωρείται από τα top ταλέντα του τριφυλλιού, αναμενόταν να πάρει νωρίτερα την ευκαιρία, μέσα στην κανονική διάρκεια της σεζόν, αλλά στο φινάλε του προηγούμενου ημερολογιακού έτους είχε έναν τραυματισμό στο χέρι που τον κράτησε εκτός. Στα πλέι-οφ πήρε την ευκαιρία, την άρπαξε από τα μαλλιά και τα πήγε εξαιρετικά. Πέρα από τα φυσικά προσόντα, έδειξε ωριμότητα, πολύ αντοχή στο πρέσινγκ μέχρι και στην περιοχή του αντιπάλου, κάτι που έκανε πολύ με τον Ολυμπιακό και με τον ΠΑΟΚ, χρησιμοποίησε και τα δύο πόδια, ακόμα και όταν κλείστηκε, είχε το θάρρος να πάρει την πρωτοβουλία και να μεταφέρει την μπάλα με ασφάλεια. Θεωρείται από τους πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές για το μέλλον και πριν κλείσει τα 19, είναι ήδη μια πολύ υπολογίσιμη μονάδα για τη νέα σεζόν.

Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ)

Αποτέλεσε την μεγάλη αποκάλυψη από επιθετικής άποψης για τον ΠΑΟΚ, σε αυτά τα πλέι-οφ και μάλιστα σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο 18χρονος επιθετικός κλήθηκε να καλύψει σχεδόν όλες τις θέσεις της επίθεσης, αφού δεν δίστασε και να παίξει και να αποδώσει, όπου και να τον τοποθέτησε ο Άμπελ Φερέιρα. Έπαιξε στα εννέα από τα δέκα παιχνίδια της διαδικασίας και πέρα από την ετοιμότητά του στην εκτέλεση της τελικής προσπάθειας, τα πήγε καλά και ως πλάγιος επιθετικός, δημιουργώντας πολλές φάσεις και σε όταν έπαιξε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στην φετινή χρονιά, όπου σημείωσε 19 τέρματα με την Κ-19 του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία, τον έβαλε να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, βοηθώντας τον να πάρει παραστάσεις και ν’ ανταπεξέλθει στη διαδικασία των πλέι-οφ με την πρώτη ομάδα, όπου πραγματικά σήκωσε μεγάλο μερίδιο ευθύνης και ανταποκρίθηκε.

Βαγγέλης Νοικοκυράκης (ΟΦΗ)

Αποτελεί ένα από τα project του ΟΦΗ που το πιστεύουν πάρα πολύ και τα φετινά πλέι-οφ, κατά τη διάρκεια των οποίων πήρε επτά συμμετοχές, τις δύο ως βασικός και ένα ολόκληρο 90λεπτό απέναντι στον Ολυμπιακό. Σε ένα ματς όπου παρότι είχε να τα βάλει με πολύ πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και με πολύ καλούς αντίπαλους αμυντικούς, έδειξε πως είναι ένα φορ πάνω στο οποίο μπορεί να «ακουμπήσει» η ομάδα του. Ειδικά στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» φάνηκε να είναι ένας επιθετικός που παίζει με την μία την μπάλα, φάνηκε να έχει έφεση και στο ψηλό παιχνίδι και πάνω απ’ όλα ξέρει να πλασάρεται καλά στην αντίπαλη περιοχή. Οι Κρητικοί περιμένουν πολλά περισσότερα στο μέλλον από τον 18,5 ετών επιθετικό τους.

Αλέξανδρος Κυζιρίδης (ΒΟΛΟΣ)

Mε πέντε παρουσίες στα πλέι-άουτ και ένα γκολ, ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης ήταν από τις πολύ ευχάριστες παρουσίες για την ομάδα της Μαγνησίας σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει σωστό χειρισμό της μπάλας και βλέπει γήπεδο. Παίρνει καλές θέσεις μέσα στην περιοχή, που τον βοηθούν να έχει και την δυνατότητα να απειλήσει την αντίπαλη εστία, φάνηκε ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ μπορεί να παίξει στην θέση του εξτρέμ και στα πλέι-άουτ, ενώ δεν είχε κάποια επίσημη συμμετοχή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, φάνηκε ν’ αρπάζει την ευκαιρία του δόθηκε. Σκόραρε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ έπαιξε και αριστερός μέσος στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Βασίλης Ζαγαρίτης (ΠANAΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Εξαιρετική παρουσία και από τον νεαρό αριστερό οπισθοφύλακα του Παναθηναϊκού, που άδραξε την ευκαιρία από την απουσία του Ινσούα και τον τραυματισμό του Χατζηθεοδωρίδη και πήρε χρόνο συμμετοχής στα πλέι-οφ. Πέρα από τα εξαιρετικά του προσόντα ως αριστερός μπακ στο αμυντικό κομμάτι, στις αναμετρήσεις που αγωνίστηκε (6 παρουσίες), ξεχώρισε γιατί είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή και σημαντική συμβολή και στο επιθετικό κομμάτι, ανεβαίνοντας πολλές φορές στην επίθεση. Από τη στιγμή που συμμετείχε και στην ανάπτυξη, φάνηκε πολύ περισσότερο και έδειξε να έχει τα πνευμόνια. Προϊον και αυτός της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, δείχνει έτοιμος να πάρει επίσης περισσότερο χρόνο τη νέα σεζόν.


Facebook:Κωστας Μιαου
Instagram:@kostasmiaoules

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x