Ιταλία

Στροφή 180 μοιρών για Ικάρντι, θέλει να μείνει στην Ίντερ!

Αλλάζει στάση ο Ικάρντι και επιθυμεί την παραμονή του στην Ίντερ.

Αλλαγή πλάνων για τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος φαίνεται διατεθειμένος να απορρίψει ακόμα και τη Γιουβέντους, προκειμένου να μείνει στην Ίντερ.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», σκοπός του ποδοσφαιριστή ήταν να αποχωρήσει από το Μιλάνο, μόνο εφόσον αγωνιστεί στη «βέκια σινιόρα», μη λαμβάνοντας υπόψιν του το ενδιαφέρον της Νάπολι και της Ρόμα.

Το ίδιο Μέσο υποστηρίζει πως καταληκτική ημερομηνία για πιθανή αποχώρηση του Αργεντινού ήταν τα τέλη Ιουλίου, χωρίς να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη σε αυτό το διάστημα.

Πλέον, ο 26χρονος επιθετικός έχει κάθε πρόθεση να μείνει στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε, κυρίως για οικογενειακούς λόγους, μιας και η σύζυγός του, Γουάντα Νάρα, βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.

Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να μην έχουν σημασία, μιας και η Ίντερ, ενοχλημένη από τη στάση του παίκτη, τον ενημέρωσε την περασμένη Πέμπτη πως δε σκοπεύει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Ικάρντι αγωνίζεται στους «νερατζούρι» από το 2013, μετρώντας 109 γκολ σε 179 εμφανίσεις, με τα προβλήματα,όμως, μεταξύ παίκτη και διοίκησης να είναι έντονα όλα αυτά τα χρόνια.

Eπιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x