Γαλλία

Συγκινητικό μήνυμα Εμπαπέ προς τους οπαδούς της Μονακό: «Δεν θα πάψω να σας αγαπάω»

Δεν τους ξέχασε! Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Μονακό, αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται για τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας «δεν θα πάψω να σας αγαπάω».

Συγκινητικός Κιλιάν Εμπαπέ!

Ο νεαρός άσος που πήρε μεταγραφή από τη Μονακό για την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 180 εκατομμυρίων ευρώ έδειξε ότι είχε δεθεί με τους οπαδούς της πρώην πλέον ομάδας του και δεν ξέχασε να τους αποχαιρετήσει. Με ανάρτηση που έκανε στο twitter επεσήμανε ότι κατανοεί την οργή τους, αλλά και ότι κυκλοφόρησαν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

«Μπορείτε να είστε θυμωμένοι να με μισείτε ή να με γιουχάρετε, αλλά δεν μπορείτε να με κάνετε να πάψω να σας αγαπώ, γιατί η αλήθεια είναι εκεί-σας αγαπώ», τονίζει ο 18χρονος επιθετικός.

Αναλυτικά το μήνυμά του

«Ξέρω ότι μερικοί από εσάς δεν καταλαβαίνετε την επιλογή μου και ότι είστε θυμωμένοι και το καταλαβαίνω αυτό. Καταλαβαίνω επίσης μια κάποια απογοήτευση στην τελευταία μας συνάντηση, εξαιτίας των ψευδών πληροφοριών που κυκλοφόρησαν σχετικά με όλη τη “σαπουνόπερα Μπαπέ”. Αλλά δεν έχω αλλάξει, οι αξίες μας παραμένουν ίδιες: ταπεινότητα, απλότητα και σεβασμός. Μπορείτε να είστε θυμωμένοι να με μισείτε ή να με γιουχάρετε, αλλά δεν μπορείτε να με κάνετε να πάψω να σας αγαπώ, γιατί η αλήθεια είναι εκεί-σας αγαπώ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x