Copa America

Σύγκρουση γιγάντων στο Βίνια ντελ Μαρ

Σε ένα από τα πλέον αμφίρροπα ζευγάρια των προημιτελικών του Κόπα Αμέρικα, η Αργεντική του Λιονέλ Μέσι αντιμετωπίζει την Κολομβία του Χάμες Ροντρίγκες με φόντο μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Κόπα Αμέρικα για το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου (02:30, ΣΚΑΪ) αντιμετωπίζει την Κολομβία που διαθέτει την καλύτερη άμυνα του τουρνουά έχοντας μόλις ένα γκολ παθητικό, στο στάδιο Σαουσαλίτο του Βίνια Ντελ Μαρ.

Την ίδια ώρα, ο «Λίο» φαίνεται να μην έχει βρει ακόμα τη χημεία με τα άλλα «αστέρια» της ομάδας, τους Αγκουέρο, Ντι Μαρία έχοντας μόλις 4 γκολ στο ενεργητικό τους.

Αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί και η Κολομβία που αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς και να εκμεταλλευτεί κάθε πιθανότητα αντεπίθεσης.

«Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις όταν αντιμετωπίζουμε δύο άμυνες ζώνης. Χρειάζεται υπομονή, αλλά έχουμε τους παίκτες για να τα καταφέρουν», εξήγησε ο Χαβιέρ Μασεράνο, θέλοντας να κατευνάσει την κριτική που ασκείται για τις «φτωχές» εμφανίσεις της Αργεντινής.

Από την άλλη μεριά, ο Έντουιν Βαλέντσια θα είναι η μοναδική απουσία της Κολομβίας εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο, ωστόσο υπάρχουν παίκτες όπως ο Φαλκάο, Ιμπάρμπο, Μπάκα που μπορούν να καλύψουν τα κενά.

«Η ομάδα είναι σαν οικογένεια και όλοι συμφωνούμε ότι δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, γιατί πρόκειται για μια ομαδική δουλειά», ανέφερε ο Ιμπάρμπο, προσθέτοντας ότι «η Αργεντινή είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου».

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βραζιλία-Παραγουάη.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 02:30 (27/6) από τον ΣΚΑΪ.

Πιθανές ενδεκάδες

Αργεντινή (4-3-3): Ρομέρο - Ρόχο, Οταμέντι, Γκαράι, Ζαμπαλέτα - Μπίλια, Παστόρε, Μασεράνο - Ντι Μαρία, Αγκουέρο, Μέσι

Κολομβία (4-5-1): Όσπινα - Μουρίγιο, Ζαπάτα, Αρμέρο, Αρίας - Βαλέντσια, Σάντσες, Ροντρίγκες, Κουαδράδο, Γκουτιέρες - Φαλκάο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x