Γενικά

Συλαϊδόπουλος: «Βγάλαμε την προσωπικότητα και την επιθετικότητα που χρειάζεται»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ήταν περιχαρής μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού u19 επί της Μπάγερν στο Μόναχο, που σήμανε την πρόκριση στο final-4 του Youth League.

Ο Ολυμπιακός άλωσε το Μόναχο επικρατώντας 3-1 της Μπάγερν και πήρε ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Youth League.

Ο πρωτομάστορας της ομάδας νέων των «ερυθρόλευκων», Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ήταν περιχαρής μετά το σπουδαίο αυτό επίτευγμα και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, τόνισε πως οι παίκτες του έβγαλαν την προσωπικότητα και την επιθετικότητα που χρειαζόταν σε αυτό το ματς!

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το είχαμε διαβάσει αρκετά καλά. Ο τρόπος που ασκήσαμε πίεση στην Μπάγερν είναι κάτι που γενικότερα το δουλεύουμε καιρό τώρα και δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε σκοράρει και με τη Λανς με τον ίδιο τρόπο. Είναι αρκετά σημαντικό να βγάζουμε σε τέτοιους αγώνες την προσωπικότητα και επιθετικότητα που χρειάζεται, αλλά και παράλληλα να κρατάμε την ισορροπία που πρέπει να έχεις σε αυτά τα παιχνίδια.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στο σταφ για την πρόκριση, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργήσαμε και αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί η Μπάγερν ανέβασε αρκετά τις γραμμές της και μας πίεσε. Νομίζω όμως οι τοποθετήσεις μας και ο τρόπος που αμυνθήκαμε ήταν αρκετά σημαντικά στοιχεία»
, ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x