Stoiximan Super League

Συμφωνία διοίκησης-παικτών για μειώσεις στον Ατρόμητο

Αίσιο τέλος και χωρίς… επεισόδια οι συζητήσεις στον Ατρόμητο ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες για μείωση των ετήσιων απολαβών τους.

Τέλος καλό, όλα καλά στον Ατρόμητο για το θέμα που απασχολεί τη συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ της Super League.

Ο λόγος για τις μειώσεις των συμβολαίων λόγω των επιπτώσεων από τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, οι συζητήσεις είχαν αρχίσει περίπου τις 10 τελευταίες μέρες και από την αρχή είχε διαπιστωθεί το καλό κλίμα, ώστε να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση ανάμεσα στη διοίκηση και τους παίκτες έπειτα από αμοιβαίες αποχωρήσεις.

Τελικά, έπειτα από συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας, βρέθηκε η «χρυσή» τομή για το ζήτημα αυτό και τελικά οι παίκτες που αμείβονται πάνω από 50.000 ευρώ θα δεχθούν μείωση 10% των ετήσιων αποδοχών τους. Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι η μείωση στους παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο θα φτάνει στο 5%, ενώ στην όλη διαδικασία των μειώσεων έχει εξαιρεθεί όλο το προπονητικό τιμ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η πλευρά των ποδοσφαιριστών αντιλήφθηκε την ιδιαιτερότητα της εποχής και το γεγονός ότι μέχρι τη διακοπή δεν υπήρχε καμία οικονομική εκκρεμότητα προς το πρόσωπό τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x