Γενικά

Συμφωνία του Καμπετσή με Γκεζτέπε, παίρνει 500 χιλ. ευρώ ο Παναθηναϊκός

Έως αύριο κλείνει η μεταγραφή του Αργύρη Καμπετσή στην Γκεζτέπε, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μισό εκατομμύριο ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Κάτοικος Σμύρνης θα γίνει άμεσα ο Αργύρης Καμπετσής, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, επικαλούμενος τουρκικό ρεπορτάζ, σε συνέχει βέβαια του χθεσινού, δικού του...

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα κάνουν λόγο για συμφωνία του 22χρονου επιθετικού με την Γκεζτέπε κι όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς το τέλος της μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό, ενώ μέχρι αύριο θα υπάρξει και οριστικό τέλος!

Το «τριφύλλι» θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό λίγο πάνω από τις 500 χιλιάδες ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δικαιούται ένα ποσό και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, το οποίο πάντως είναι ανεξάρτητο.

Ο Καμπετσής δεν φαινόταν να βρίσκει θέση στον Παναθηναϊκό και από αυτή την άποψη η παραχώρησή του είναι ότι καλύτερο και για τα δύο πλευρές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x