Ιταλία

Συμφώνησαν Ίντερ-Λατσάρο, 25 εκατ. θέλει η Χέρτα!

Ο Βαλεντίνο Λατσάρο τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ, όμως η Χέρτα Βερολίνου απαιτεί τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσει, σύμφωνα με τη «Bild».

Χωρίς τον Βαλεντίνο Λατσάρο θα πρέπει να σκέφτεται το μέλλον της η Χέρτα Βερολίνου, καθώς ο Αυστριακός μέσος βρίσκεται μια ανάσα από την μετακίνησή του στην Ίντερ, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα, όπως λέει ρεπορτάζ της «Bild»!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, ο εκπρόσωπος του Λατσάρο βρέθηκε στην Ιταλία, προκειμένου να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του πελάτη τους στους «νερατζούρι».

Ενώ στη συνέχεια, ο Μαξ Χάγκμαϊρ συναντήθηκε «εκ μέρους της Ίντερ» με τον αθλητικό διευθυντή των «πρωτευουσιάνων», Μίχαελ Πρέετς. Με τον δεύτερο να ενημερώνει πως η Χέρτα προτίθεται να αφήσει τον 23χρονο άσο να αποχωρήσει, αν δεχθεί την κατάλληλη προσφορά…

Όπου κατάλληλη, βάλτε το ποσό των τουλάχιστον 25 εκατομμυρίων, όπως γράφει η «Bild»! Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά, ωστόσο, η πιθανότητα να υλοποιηθεί η μεταγραφή είναι μεγάλη, αφού πρόκειται και για επιθυμία του νέου προπονητή των Μιλανέζων, Αντόνιο Κόντε.

Ο Λατσάρο έχει συμβόλαιο ως το 2021 με τη Χέρτα, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2017 αρχικά ως δανεικός από την Ζάλτσμπουργκ. Για να πάρει κανονική μεταγραφή μισό χρόνο μετά, έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x