Ιταλία

Συμφώνησε και με τον Καστάν η Νάπολι!

Συνεχίζει τα... ψώνια από την Αταλάντα η Νάπολι καθώς μετά την προφορική συμφωνία με τον Γιόσιπ Ίλιτσιτς, τα βρήκε και με τον Τίμοθι Καστάν!

Συνεχίζει τα... ψώνια από την Αταλάντα η Νάπολι!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, μετά την προφορική συμφωνία με τον Γιόσιπ Ίλιτσιτς, οι «παρτενοπέι» τα βρήκαν και με τον Τίμοθι Καστάν που αγωνίζεται, επίσης, στην Αταλάντα!

Ο 23χρονος δεξιός μπακ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και... οδεύει στο Champions League της επόμενης περιόδου με τους «μπεργκαμάσκι». Ωστόσο, φαίνεται πως οι πολύ καλές του εμφανίσεις θα εξαργυρωθούν με μια μεταγραφή στη Νάπολι, με την οποία τα έχει βρει σε όλα. Αυτό που μένει τόσο με τον Καστάν όσο και με τον Ίλιτσιτς είναι να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να ικανοποιήσουν οικονομικά την Αταλάντα.

Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Καστάν θα έχει διάρκεια πέντε ετών, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα βάζει στην... τσέπη του το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με τους Ιταλούς η Νάπολι έχει συμφωνήσει και με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, Τζόρνταν Βερετού με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x