Ιταλία

«Συμφώνησε με την Ρόμα ο Γκασπερίνι»

«Βόμβα» στην Ιταλία. Ο Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι... αφήνει την Αταλάντα για χάρη της Ρόμα καθώς φέρεται πως έχει ήδη συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι».

Είδηση... βόμβα έρχεται από την Ιταλία. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ιλάριο Ντι Τζιοβαμπατίστα και το «radio radio», ο Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι ετοιμάζεται να αφήσει την Αταλάντα για χάρη της Ρόμα!

Ο 61χρονος τεχνικός που έχει φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, διεκδικώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την είσοδο στους ομίλους του Champions League, φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την Ρόμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει το ιταλικό Μέσο, ο Γκασπερίνι έχει δώσει τα χέρια με τους «τζιαλορόσι» για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ θα λαμβάνει 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα, αναφέρεται πως στις συζητήσεις έδωσε το παρών και ο Τζιανλούκα Πετράτσι, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Ρόμα.

Ο Γκασπερίνι, πάντως, έχει συμβόλαιο με την Αταλάντα μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και μένει να δούμε πως θα το «σπάσει» ή αν η Ρόμα θα καταβάλει κάποιο ποσό στην ομάδα από το Μπέργκαμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x