Ισπανία

Συμπαίκτης του Ρομπέρτο ο Πιάτι

Συμπαίκτης με τον Ρομπέρτο θα είναι από τη νέα σεζόν ο Πάμπλο Πιάτι, καθώς όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα πέρασε τις ιατρικές του εξετάσεις και θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Εσπανιόλ από τη Βαλένθια.

Στην Εσπανιόλ θα συνεχίσει την καριέρα του για την επόμενη σεζόν ο Πάμπλο Πιάτι. Ο 27χρονος άσσος πέρασε σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και μετά τη συμφωνία της Βαλένθια με την ομάδα της Βαρκελώνης, θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

inner

Ο Πιάτι είχε ενημερωθεί από την Κίκε Φλόρεθ πως δεν υπολογίζεται στις «νυχτερίδες» και όλο αυτό είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας ορισμένα σενάρια περί δανεισμού του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στην Ισπανία και να μετακομίσει στην Εσπανιόλ, όπου θα είναι συμπαίκτης με τον Ρομπέρτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x