Γενικά

Συμπολίτισσα, τώρα ΚΑΙ συγκάτοικος (video)

Η Σπαρτάκ Μόσχας συνέτριψε με 3-0 τη συμπολίτισσα ΤΣΣΚΑ για την ένατη αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος και την έπιασε στην κορυφή.

«Δυάρι» είναι πλέον το ρετιρέ στο ρωσικό πρωτάθλημα. Η Σπαρτάκ Μόσχας έβαλε με επιβλητικό τρόπο τέλος στο αήττητο της συμπολίτισσας ΤΣΣΚΑ συντρίβοντάς τη με 3-0 στο «Λοκομοτίβ Στάντιουμ». Έτσι την έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς μετά από εννιά αγωνιστικές.

Ο Οζμπιλίζ στο 40’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βαλερί Κάρπιν, ενώ ο Κομπάροφ στο 55’ και ο Πάρσιβλιουκ στο 62’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη επί των πρωταθλητών.







Η Νίζνι έδωσε συνέχεια στα προβλήματα της Ανζί κερδίζοντάς τη με 2-1 στο άλλο μεσημεριανό ματς της λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x