Ελλάδα

Συνάντηση Αυγενάκη, με Φούσεκ, Γραμμένο και Λυσσάνδρου

Κρίσιμη συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, προγραμματίστηκε την Δευτέρα, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τους εκπροσώπους της ΕΠΟ, της Super League 1 και της ΦΙΦΑ/UEFA.

Kαθοριστική για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να είναι η συνάντηση που θα έχει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τους φορείς όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το stop που έβαλε ο Υφυπουργός στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο σχετικά με την πολυϊδιοκτησία, αλλά και την πρόθεση της Ομοσπονδίας, να κάνει πιο ελαστικές τις ποινές η συνάντηση αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Παρόντες στη συνάντηση θα είναι ο ανεξάρτητος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, την Super League, αναμένεται να εκπροσωπήσει ο Μηνάς Λυσσάνδρου. Μετά τα «γκάζια» που δέχτηκε ο Βαγγέλης Γραμμένος, από τον κ. Αυγενάκη, πρόθεση του σε αυτή τη συνάντηση είναι να τον ενημερώσει κυρίως για τις αλλαγές που θέλει ο ίδιος να προχωρήσει και να περάσουν στο επόμενο Δ.Σ της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x