Ελλάδα

Συνάντηση ΕΠΟ με Φύσσα, Κωνσταντινίδη και ορισμός αρμοδιοτήτων

Τάκης Φύσσας και Κώστας Κωνσταντινίδης τα είπαν με τους ανθρώπους της ΕΠΟ σήμερα το μεσημέρι και έγινε συζήτηση για την κατανομή των ρόλων τους στην Εθνική ομάδα.

Συνάντηση με τους ανθρώπους της ΕΠΟ είχαν σήμερα ο Τάκης Φύσσας και ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την εθνική και τις αρμοδιότητες που θα έχουν οι δύο.

Στο εν λόγω ραντεβού βρέθηκαν οι δύο νέοι τεχνικοί διευθυντές της ομάδας και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Νίκος Βακάλης, αλλά και η επιτροπή των εθνικών ομάδων, η οποία αποτελείται από τους Τάκη Παπαχρήστο και Κώστα Βρακά.

Η συζήτηση που έγινε αφορούσε την κατανομή των ρόλων και των αρμοδιοτήτων στις Εθνικές ομάδες. Ο Τάκης Φύσσας θα έχει την ευθύνη της Εθνικής ανδρών και θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του νέου προπονητή, Τζον Φαν Σιπ, με τους διεθνείς και με την διοίκηση της ομοσπονδίας.

Από την άλλη μεριά, ο Κώστας Κωνσταντινίδης θα έχει και την εποπτεία των μικρών Εθνικών ομάδων (Κ21, Κ19, Κ17, Κ15), ενώ θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο τεχνικών διευθυντών και θα μοιράζονται απόψεις για το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης των ομάδων. Φυσικά, ο Κωνσταντινίδης θα έχει και αυτός λόγο στα θέματα των ανδρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο, στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ θα επισημοποιηθεί η πρόσληψη των δύο νέων τεχνικών διευθυντών, Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x