Stoiximan Super League

Συναντήθηκαν σε καλό κλίμα Μελισσανίδης-Χιμένεθ!

Τετ-α-τετ για την εικόνα της ΑΕΚ και την περαιτέρω πορεία της είχαν οι Μελισσανίδης-Χιμένεθ. Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, έγινε ειλικρινής και ουσιαστική κουβέντα σε καλό κλίμα

Κατ’ ιδίαν συζήτηση για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ και το πώς θα πορευθεί από ‘δω και πέρα είχαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Μανόλο Χιμένεθ. Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» και ο Ανδαλουσιανός τεχνικός συναντήθηκαν εξ αφορμής των όσων συνέβησαν στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο.

Στην κουβέντα που έγινε λοιπόν μεταξύ τους και, όπως σημείωσε, ήταν ειλικρινής και σε καλό κλίμα, το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εξέφρασε τις απορίες του, με τον προπονητή να δίνει από την πλευρά του τις δικές του εξηγήσεις.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνήθηκε ότι σημαντικότερο απ’ όλα όσα έχουν προηγηθεί είναι η συνέχεια της ομάδας στις υποχρεώσεις που έχει ως το τέλος της σεζόν και το πώς θα βελτιωθεί για να διεκδικήσει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Διαβάστε ακόμα:



Τσίκνισε στην «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena» ο Μελισσανίδης

Νέο απρόοπτο στην ΑΕΚ – Θλάση και ο Τάνκοβιτς

Ελευθεριάδης: «Προτιμώ την ΑΕΚ ως αντίπαλο στο Κύπελλο»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x