Κύπρος

Συνέλαβαν… αρματωμένους οπαδούς πριν το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Έξι συλλήψεις στη Λευκωσία πριν το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων. Βρέθηκαν «όπλα» και ναρκωτικές ουσίες πάνω σε οπαδούς.

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε χθες η κυπριακή αστυνομία, πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ - Απόλλων (1-1), που διεξήχθη στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του εγχώριου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλλήψεις έγιναν κατά την προσέλευση των οπαδών των δύο ομάδων στο γήπεδο, αφού σε ελέγχους που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους επιθετικά όργανα, εκρηκτικές ύλες και μικρές ποσότητες ναρκωτικών.

Μετά τη λήξη του αγώνα, στη μία κερκίδα του σταδίου δημιουργήθηκε μικροένταση από οπαδούς της μίας ομάδας, η οποία έληξε άμεσα μετά από επέμβαση της αστυνομίας.

Η ενημέρωση από την Αστυνομία:

Οι συλλήψεις έγιναν κατά την προσέλευση των οπαδών των δύο ομάδων στο γήπεδο, αφού σε ελέγχους που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους επιθετικά όργανα, εκρηκτικές ύλες και μικρές ποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στις 7.20μ.μ., στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 22χρονος. Κατά τη διάρκεια έρευνας, που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος 38 πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Λίγο αργότερα, στις 7.30μ.μ. στην ίδια περιοχή, ανακόπηκε για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε 34χρονος. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του μικρή ποσότητα κάνναβης, ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και ένα σπρέι εκτόξευσης χημικών αερίων. Ο 34χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πέντε λεπτά αργότερα, κατά τη διάρκεια έρευνας στο όχημα 29χρονου, στην ίδια περιοχή, εντοπίστηκαν δύο ξύλα, μήκους 70 και 90 εκατοστών. Ο 29χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Γύρω στις 8.15μ.μ., μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 26 και 21 ετών. Στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκαν δύο σφεντόνες και αριθμός σκαγιών.

Τέλος, γύρω στις 8.40μ.μ. μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα σε οπαδούς, που κατευθύνονταν πεζοί προς το γήπεδο, να σταματήσουν για έλεγχο. Νεαρός, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κασκόλ, επιτέθηκε σε μέλος της Αστυνομίας και τον εξύβρισε. Ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, για να διαπιστωθεί ότι πρόκειται για 27χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά τη λήξη του αγώνα, στη μία κερκίδα του σταδίου δημιουργήθηκε μικροένταση από οπαδούς της μίας ομάδας, η οποία έληξε άμεσα μετά από επέμβαση της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x