Ισπανία

Συνεργάτη του Σιμεόνε θέλουν στη Γιουνάιτεντ για τον Μουρίνιο

Στο προσκήνιο παραμένουν οι φήμες της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μαν. Γιουνάιτεντ από τον Μουρίνιο και ενισχύονται από τις πληροφορίες για τον πιθανό συνεργάτη του στους «κόκκινους διαβόλους».

Σχεδόν καθημερινά απασχολεί στην Αγγλία το θέμα της ενδεχόμενης ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ διέψευσε για άλλη μία φορά τη συγκεκριμένη φημολογία, την ώρα που ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο παρουσιάζει μία διαφορετική άποψη για τις εξελίξεις που θα σημειωθούν σε λίγο καιρό στο «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με λοιπόν με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει στο «στόχαστρο» τον Αντρέα Μπέρτα, τον στενό συνεργάτη του Ντιέγκο Σιμεόνο για να αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Ζοσέ Μουρίνιο την επόμενη σεζόν.

Ο Μπέρτα θεωρείται πως κρύβεται πίσω από την πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια, όπου μπόρεσαν να κατακτήσουν πολλούς τίτλους και να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Champions League πριν από δύο χρόνια.

Ο αθλητικός διευθυντής των «ροχιμπλάνος» έχει εργαστεί επίσης σε Πάρμα και Τζένοα, ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές του Κουρτουά της Τσέλσι και του Όμπλακ από την Μπενφίκα.

Δείτε τα σχετικά tweets














Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x