Stoiximan Super League

Κνολ: «Σίγουρα θα πετύχουμε κάτι καλό»

Την πεποίθησή του πως η ομάδα του ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει κάτι αρκετά καλό αυτή τη σεζόν, εξέφρασε ο κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Ρουντ Κνολ. Ο Ολλανδός μπακ τόνισε, μιλώντας στον «Extrasport» είπε πως η ομάδα χρειάζεται κάποιο χρόνο προκειμένου να βγάλει τον καλό τη εαυτό ενώ αναφέρθηκε επίσης στο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, στα φιλικά με Λάρισα και ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι σημαντικό για μένα». Ακόμα, ο Κνολ μίλησε και για τον νέο προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Σάντος.

Την πεποίθησή του πως η ομάδα του ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει κάτι αρκετά καλό αυτή τη σεζόν, εξέφρασε ο κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Ρουντ Κνολ. Ο Ολλανδός σέντερ μπακ, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Extrasport», πως η ομάδα χρειάζεται κάποιο χρόνο προκειμένου να βγάλει τον καλό της εαυτό, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, στα φιλικά με Λάρισα και ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι σημαντικό για μένα». Ακόμα, ο Κνολ μίλησε και για τον νέο προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Σάντος.

Ο 26χρονος οπισθοφύλακας τόνισε για την ομάδα: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και αρκετοί νέοι παίκτες. Χρειαζόμαστε χρόνο για να βγάλουμε όλοι το καλύτερο που έχουμε μέσα μας, να προσαρμοστούμε στο νέο προπονητή και στο νέο τρόπο δουλειάς. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχουμε κάτι καλό αυτή τη σεζόν».

Ακόμα, για την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Κνόλ είπε: «Ήταν καλό το συναίσθημά για μένα που αγωνίστηκα τα πρώτα 45 λεπτά μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Προπονούμαι εδώ και δύο εβδομάδες στον ΠΑΟΚ, μαθαίνω καλύτερα τους συμπαίκτες μου. Είναι σίγουρο ότι θα βελτιώνομαι από ‘δω και πέρα. Θέλω λίγο χρόνο, θα πάω καλύτερα στη συνέχεια».

Τέλος, για τον Φερνάντο Σάντος, ο κεντρικός αμυντικός των Θεσσαλονικέων υπογράμμισε: «Είναι πραγματικά καλός προπονητής. Ξεκαθαρίζει σε καθέναν από εμάς το ρόλο του μέσα στο γήπεδο. Δουλεύει με την ομάδα τις τελευταίες τρεις-τέσσερις μέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θέλουν χρόνο για να καταλάβουν τον τρόπο δουλειάς του».

Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x