Αρκετές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Ισμαέλ Μπλάνκο και Εντσον Ράμος. Θέση διεκδικούν και οι Ντάνιελ Τόζερ και Παντελής Καφές. Τους Κροάτες διεθνείς με τις Ελπίδες, Αντέ Ρουκάβινα και Ντομαγκόι Βίντα παρακολούθησε ο Νίκος Κωνστένογλου. Αρνητικός στο να φορέσει κράνος εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Μάχο.
Αλλαγές με ΟΦΗ
Αλλαγές ετοιμάζει ο Λορένσο Σέρα Φερέρ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Ισμαέλ Μπλάνκο και Έντσον Ράμος, οι οποίοι δεν ξεκίνησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διαφοροποίηση ίσως υπάρξει και στο χώρο του κέντρου, με τον Καφέ και τον Τόζερ να διεκδικούν μια θέση αντί του Ταμαντανί Ενσαλίβα, ενώ αναζητείται και ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Δέλλα.
Ένα σχήμα που σκέφτεται ο Σέρα Φερέρ είναι το 4-4-2, με Αρουαμπαρένα (αριστερό μπακ), Ράμος (δεξί μπακ), Ασκάρατε, Ζεράλντο (κέντρο άμυνας), τους Ζήκο, Καφέ (αμυντικά χαφ), Μαντούκα (δεξί χαφ), Σέζαρ (αριστερό χαφ) και στην επίθεση τους Ριβάλντο και Μπλάνκο. Κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να κάτσει ο Μαρσέλο Μορέτο.
Η προπόνηση της Τρίτης
Στην προπόνηση της Τρίτης, οι παίκτες ξεκίνησαν με ζέσταμα. Στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις για την κυκλοφορία και τον έλεγχο της μπάλας και έπαιξαν διπλό. Ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών παρέμεινε για ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων.Ο Τραϊανός Δέλλας ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 10.30.
Ρουκάβινα και Βίντα είδε η ΑΕΚ
Δύο παίκτες από την Ελπίδων της Κροατίας ξεχώρισε ο σκάουτερ της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, στο ματς του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Εθνική μας, που έγινε στη Νέα Σμύρνη, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον 21χρονο επιθετικό Αντέ Ρουκάβινα, που αγωνίζεται στη Χάιντουκ Σπλίτ και τον 18χρονο Ντομαγκόι Βίντα της Όσιγιεκ, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Τους συγκεκριμένους παίκτες ξεχώρισε ο Κωστένογλου και τους οποίους θα τσεκάρει και στο μέλλον. ‘
Ο Ρουκάβινα είναι ένα αρκετά υψηλό φορ, ύψους 1.87μ και την περσινή σεζόν είχε 8 γκολ σε 17 παιχνίδια με τη φανέλα της Τσιμπένικ. Αποτέλεσμα, να κινήσει το ενδιαφέρον και να αποκτηθεί από τη Χάιντουκ τον περασμένο Ιανουάριο. Μετράει φέτος 14 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ είχε κληθεί και στην εθνική Ανδρών της Κροατίας τον Μάρτιο, για την αναμέτρηση με την ΠΓΔΜ. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Σπλιτ λήγει το καλοκαίρι του 2011.
Όσον αφορά τον Βίντα, που αγωνίζεται στην Όσιγιεκ, είναι γεννημένος στις 29/4/1989 και είναι ύψους 1.82μ. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και προέρχεται από τις ακαδημίες της κροατικής ομάδας. Την 1η Νοέμβρη έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, σε ματς εναντίον της Τσιμπένικ. Μετράει 8 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε 8 φορές. Τέλος, στη Βουλγαρία κυκλοφόρησε η είδηση ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 31χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό της Λέφσκι Σόφιας, Λούσιο Βάγκνερ, που είναι κάτοχος βουλγαρικού διαβατηρίου.
Αλ. Κουλούρης, Δ. Δεσύλλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






