Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Δεν μας άξιζε αυτό»

Στην ατυχία του Άρη και στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Ντούσαν Μπάγεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Μπόλτον στο «Ρίμποκ». Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δήλωσε πως αδικεί την ομάδα του η εξέλιξη της αναμέτρησης και το γκολ του Γιαννακόπουλου στις καθυστερήσεις, ενώ τόνισε πως οι αντίπαλοι είχαν υπεροχή στο ψηλό παιχνίδι, όμως στα υπόλοιπα οι ομάδες δεν είχαν διαφορές. Προέτρεψε τους παίκτες του να μην ασχολούνται με τα υπόλοιπα ματς του ομίλου και να προσπαθήσουν να νικήσουν την Μπράγκα, ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Πιστεύει πως οι παίκτες του έπρεπε να είχαν ενεργήσει διαφορετικά στη φάση του γκολ της ισοφάρισης. Ζήτησε προσοχή για το ματς με την ΑΕΚ και ξεκούραση. Σχετικά με τον Κάλβο, δήλωσε ότι τον αντικατέστησε επειδή ήταν τραυματίας.

Στην ατυχία του Άρη και στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Ντούσαν Μπάγεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από το ματς με την Μπόλτον στο «Ρίμποκ». Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δήλωσε σε πως αδικεί την ομάδα του η εξέλιξη της αναμέτρησης και το γκολ του Γιαννακόπουλου στις καθυστερήσεις, ενώ τόνισε πως οι αντίπαλοι είχαν υπεροχή στο ψηλό παιχνίδι, όμως στα υπόλοιπα οι ομάδες δεν είχαν διαφορές. Προέτρεψε τους παίκτες του να μην ασχολούνται με τα υπόλοιπα ματς του ομίλου και να προσπαθήσουν να νικήσουν την Μπράγκα, ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Πιστεύει πως οι παίκτες του έπρεπε να είχαν ενεργήσει διαφορετικά στη φάση του γκολ της ισοφάρισης. Ζήτησε προσοχή για το ματς με την ΑΕΚ και ξεκούραση. Τέλος, τόνισε πως έβγαλε τον Κάλβο, επειδή ήταν τραυματίας.

Αναλυτικά: «Πραγματικά, σήμερα κάναμε μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και θα μπορούσαμε, αν δεν είχαμε δεχτεί το γκολ στο τέλος, να "τελειώσουμε" την πρόκριση. Να δεχτείς γκολ έτσι στο τέλος είναι κρίμα για αυτή την προσπάθειά μας. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι για μας και ιδιαίτερα στο ψηλό παιχνίδι. Στα άλλα πράγματα, ήμασταν στα ίδια επίπεδα. Είχαμε μια-δυο ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο ακόμα γκολ, ενώ ευκαιρίες είχε και η Μπόλτον. Πήραμε ένα βαθμό και πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπράγκα στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας στα άλλα παιχνίδια, αλλά η πρόκριση να εξαρτάται από μας, αποκλειστικά. Μετά το παιχνίδι είναι εύκολο να μιλάς για έλλειψη ψυχραιμίας, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο τέλος. Και πάλι είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, αλλά δεν τη διώξαμε. Περιμέναμε να σφυρίξει ο διαιτητής και αυτό το πληρώσαμε. Είμαι στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα για την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες μου. Θα μπορούσαμε να "καθαρίσουμε" σήμερα την πρόκριση και θα ήταν καλό για τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να κάναμε και κάποιες αλλαγές. Θα μπορούσαμε να ξεκουράσουμε την ομάδα. Από την αρχή είπαμε για τη νοοτροπία που θα πρέπει να έχουμε σε κάθε αγώνα και ότι θα πρέπει να διεκδικούμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ. Θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε και εύχομαι να μην μας επηρεάσει ούτε το αποτέλεσμα, ούτε η κούραση. Ο Κάλβο αντικαταστάθηκε, γιατί ήταν τραυματίας. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει την Κυριακή, όμως πρόβλημα έχει και ο Νάτσο Γκαρσία».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x