«Παίζεται» η συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη, στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο Ελληνας μέσος ταλαιπωρείται από ίωση και ο Ζοσέ Πεσέιρο θα γνωρίζει την Τρίτη, αν θα τον έχει στην διάθεσή του. Αλλαγές ετοιμάζει ο Πορτογάλος. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Αρκάντιους Μάλαρτζ, Τάκης Φύσσας και Λουκάς Βύντρα. Με κόσμο στο Καυταντζόγλειο το «τριφύλλι». Χωρίς τον τερματοφύλακα Λέο Φράνκο θα παραταχθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης στην αναμέτρηση με τους «πράσινους».
Ιωση ο Καραγκούνης
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, για το Κύπελλο UEFA, την Τετάρτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο διεθνής μέσος δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και στην προπόνηση της Τρίτης θα αποφασιστεί αν θα περιληφθεί στην αποστολή, για να είναι τουλάχιστον στον πάγκο στον αγώνα απέναντι στη ρωσική ομάδα.
Ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μαρσέλο Μάτος και δεν αποκλείεται στον προσεχή αγώνα να πάρει ανάσες, αφού αγωνίζεται σχεδόν αδιάκοπα από το ξεκίνημα της περιόδου και έχει επιβαρυνθεί. Εκτός μάχης θα είναι σίγουρα και πάλι οι Γιάννης Γκούμας και Τζόζεφ Ενακαρίρε, που παραμένουν τραυματίες και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Έκι Γκονζάλες, ενώ θεραπεία έκανε ο Σωτήρης Λεοντίου.
Σε ό,τι αφορά στα πλάνα της ενδεκάδας, περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση της Τρίτης, με την οποία και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θέσει στο βασικό σχήμα διεκδικούν με αξιώσεις οι Μάλαρτζ, Φύσσας και Βύντρα.
Θέλει την πρωτιά
Στόχος στον αγώνα απέναντι στη Λοκομοτίβ είναι η νίκη, που θα φέρει τους «πράσινους» αγκαλιά με την πρώτη θέση του ομίλου. Το «τριφύλλι» θέλει να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου, αφού σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση για τη φάση των «32» του θεσμού θα το φέρει αντιμέτωπο με μία από τις τρίτες ομάδες των υπολοίπων επτά γκρουπ (οι δεύτεροι των ομίλων αναμετρώνται με τις ομάδες που ως τρίτες των ομίλων του Champions League θα μεταφερθούν στο UEFA). Ο Παναθηναϊκός με νίκη μπορεί να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά, αν Κοπεγχάγη και Ατλέτικο Μαδρίτης έρθουν ισόπαλες στη Δανία.
Χρήστος Ρομπόλης, Διονύσης Δεσύλλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






