Τη νίκη προκειμένου να οδηγηθεί στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και τη μέγιστη διαφορά θέλει σήμερα (16:45, Supersport) η ΑΕΚ υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την ενδέκατη αγωνιστική. Φρεσκάρει την ενδεκάδα ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ανάσες παίρνουν Ζήκος και Αρουαμπαρένα, που έμειναν εκτός αποστολής, επανέρχεται στην ενδεκάδα ο Παπασταθόπουλος, βασικός ο Λαγός. Θετικά είναι τα μηνύματα εν όψει της έναρξης των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Κολόν Σάντα Φε και την ΑΕΚ για τον Ισμαέλ Μπλάνκο. «Θα θέλαμε να συζητήσουμε από τώρα το θέμα της πώλησής του. Είμαστε ανοικτοί σε διαπραγματεύσεις», δήλωσε στη «SportDay» ο πρόεδρος του συλλόγου της Αργεντινής.
Συνέχεια στις νίκες
Τη νίκη προκειμένου να οδηγηθεί στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και τη μέγιστη διαφορά θέλει σήμερα (16:45, Supersport) η ΑΕΚ υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την ενδέκατη αγωνιστική. «Μας περιμένει ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και μακριά από την έδρα του. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε σταθερή απόδοση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό», είπε στους παίκτες του ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, που δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο στραβοπατήματος ανάλογου αυτού στον αγώνα με τον Ηρακλή.
Φρεσκάρει την ενδεκάδα
Αλλαγές στο βασικό σχήμα θα πραγματοποιήσει ο Λορένσο Σέρα Φερέρ για την αναμέτρηση με τους Ποντίους. Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με πιθανότερο παρτενέρ τον Ζεράλντο Άλβες, προκειμένου να πάρει ανάσες ο Τραϊανός Δέλλας. Εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί έμεινε ο Ροδόλφο Μαρτίν Αρουαμπαρένα, τη θέση του οποίου στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Παναγιώτης Λαγός. Στη 19αδα δεν περιλήφθηκε και πάλι ο Άκης Ζήκος (για να φρεσκαριστεί κι αυτός) και φαίνεται πως Τόζερ, Ενσαλίβα και Καφές διεκδικούν δύο θέσεις στο χώρο του κέντρου. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν με πολλές αξιώσεις και οι Μαντούκα-Σέζαρ, που μπήκαν ως αλλαγές στο ματς με τη Μλάντα Μπόλεσλαβ. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Μορέτο, Ράμος, Ριβάλντο, Λυμπερόπουλου και Μπλάνκο στην ενδεκάδα. Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι Μορέτο, Μάχο, Ράμος, Δέλλας, Λαγός, Καφές, Παπασταθόπουλος, Ζεράλντο, Ενσαλίβα, Τόζερ, Μανού, Παππάς, Κονέ, Καπετάνος, Ζούλιο Σέζαρ, Μαντούκα, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος και Ριβάλντο.
Καιρού επιτρέποντος
Υπό άλλες συνθήκες στο ΟΑΚΑ θα ήταν βέβαιη η παρουσία περίπου 30.000 φιλάθλων της ΑΕΚ, ωστόσο οι κακές καιρικές συνθήκες καθιστούν αμφίβολο αν η προσέλευση θα είναι τόσο μεγάλη. Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι: Θ. 1, 2, 15, 16, 35: 20 ευρώ. Θ. 3, 4, 5, 13, 14, 31, 33: 25 ευρώ. Θ. 7 , 8, 9, 10, 11: 35 ευρώ. Θ. 29: 50 ευρώ. Θ. Ρ1: 100 ευρώ. Παιδικά εισιτήρια έχουν εκδοθεί για όλες τις θύρες (5 έως 30 ευρώ) και εισιτήρια ατόμων με ειδικές ανάγκες για τη θύρα 13 (10 ευρώ).
Αισιοδοξία Μπλάνκο
Θετικά είναι τα μηνύματα εν όψει της έναρξης των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Κολόν Σάντα Φε και την ΑΕΚ για τον Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Αργεντινής, Χερμάν Λέρτσε, απηύθυνε ουσιαστικά κάλεσμα μέσω της «SportDay» στην «Ένωση» να συζητήσουν από τώρα για την πώληση του «Ζορό». Η οψιόν αγοράς του ξεπερνά τις 900.000 ευρώ και πρόθεση όλων των πλευρών (των δύο ομάδων και του παίκτη) είναι ο 24χρονος άσος να γίνει από δανεικός… αγύριστος.
«Η ρήτρα ορίζει ότι το θέμα του Μπλάνκο θα κριθεί τον Ιούνιο, αλλά εμείς θα θέλαμε να συζητήσουμε από τώρα το θέμα της πώλησής του. Είμαστε ανοικτοί σε διαπραγματεύσεις. Ο παίκτης είναι δικός μας και δεν μπορούμε να χτυπήσουμε εμείς την πόρτα της ΑΕΚ. Ας χτυπήσει η ΑΕΚ τη δική μας», δήλωσε.
Στο μεταξύ, την ερχόμενη εβδομάδα ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία που έχει εξουσιοδοτηθεί από την ομάδα της Αργεντινής για συζητήσεις με την «Ένωση», αναμένεται στην Αθήνα.
Eπιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






