Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ στο «μικροσκόπιο»

.

Λορένσο Σέρα Φερέρ

Μορέτο: Συνέχισε το σερί των καλών εμφανίσεων κάτω από τα δοκάρια. Σταθερός στην απόδοσή του ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του με τις σωστές του επεμβάσεις.

Παπασταθόπουλος: Για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο ηγέτης της άμυνας, με σωστές επεμβάσεις και καλά κοψίματα δεν επέτρεψε στους αντίπαλους επιθετικούς να βγάλουν επιθέσεις στην περιοχή του Μορέτο.

Ζεράλντο: Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο καθώς οι αντίπαλοι δεν πίεζαν ιδιαίτερα. Πρόσφερε βοήθειες σε Παπασταθόπουλο και Δέλλα και σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία.

Λαγός: Βρέθηκε σε καλή μέρα. Καλός τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες και έδειξε στον προπονητή του ότι αξίζει να πάρει και άλλες ευκαιρίες.

Ράμος: Ακόμα ένα καλό παιχνίδι για τον Βραζιλιάνο άσο. Δεν έμεινε πίσω, αλλά έκανε πολύ συχνά επελάσεις από τη δεξιά πλευρά και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της Καλαμαριάς.

Τόζερ: Σημαντική δουλειά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Επιθετικά δεν φάνηκε ιδιαίτερα, αλλά η σταθερότητά του «απελευθέρωσε» τον Καφέ.

Καφές: Μπήκε ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και έβγαινε συχνά μπροστά, αφού έβλεπε ότι ο αντίπαλος δεν πίεζε.

Ριβάλντο: Ιδιαίτερα ενεργητικός στο χώρο του κέντρου. Έσπαγε το παιχνίδι στα άκρα, περνούσε κάθετες πάσες, ενώ πολλές φορές έβγαινε ο ίδιος στα πλάγια για να βγάλει κάποια σέντρα. Στα συν το εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Μαντούκα: Κίνδυνος-θάνατος για την άμυνα της Καλαμαριάς. Δημιούργησε αρκετά ρήγματα από τα αριστερά όπου αγωνίστηκε και έβγαλε πολλές σέντρες.

Λυμπερόπουλος: Καλή εμφάνιση για τον Καλαματιανό επιθετικό. Ήταν αυτός που άνοιξε και έκλεισε των «χορό» των τερμάτων για την ομάδα του, έβγαλε αρκετές πάσες και γενικά ήταν πολύ ορεξάτος.

Μπλάνκο: Δε φάνηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο σημείωσε ένα τυχερό γκολ.

Αλλαγές

Σέζαρ: Έδωσε πνοή στην αριστερή πλευρά της ΑΕΚ. Θετική η παρουσία του.

Καπετάνος: Βρισκόταν μέσα σε όλες τις φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε 2 φορές να χριστεί σκόρερ από πλεονεκτική θέση.

Δέλλας: Είχε ένα ήσυχο βράδυ. Όποτε χρειάστηκε βοήθησε αποτελεσματικά.

Αγγελική Παπαμιχαήλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x