Stoiximan Super League

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Σύνθημα νίκης στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» έδωσε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ στους παίκτες της ΑΕΚ. «Θα επιδιώξουμε τη νίκη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Ισπανός προπονητής, που αναμένεται να κάνει μετρημένες αλλαγές. Ημέρα ρεπό η Τρίτη για τους «κιτρινόμαυρους». Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο για το θέμα της αγοράς των δικαιωμάτων του από την Κολόν Σάντα Φε. Τον 18χρονο μεσοεπιθετικό της Νέας Σαλαμίνας, Μουσταφά Μπανγκούρα, «τσέκαρε» ο Ευγένιος Γκέραρντ.

Σύνθημα νίκης στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» έδωσε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ στους παίκτες της ΑΕΚ. «Θα επιδιώξουμε τη νίκη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Ισπανός προπονητής, που αναμένεται να κάνει μετρημένες αλλαγές. Ημέρα ρεπό η Τρίτη για τους «κιτρινόμαυρους». Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο για το θέμα της αγοράς των δικαιωμάτων του από την Κολόν Σάντα Φε. Τον 18χρονο μεσοεπιθετικό της Νέας Σαλαμίνας, Μουσταφά Μπανγκούρα, «τσέκαρε» ο Ευγένιος Γκέραρντ.

Σύνθημα νίκης

Στους ρυθμούς του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» κινούνται όλοι στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πως αν περάσουν αλώβητοι από το φαληρικό γήπεδο, θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για το μεγάλο τους στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ έχει ξεκινήσει ήδη την προσπάθεια τόνωσης της ψυχολογίας των παικτών του, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητές τους να πάρουν το «διπλό». «Στο ντέρμπι της Κυριακής για άλλη μία φορά θα επιδιώξουμε τη νίκη. Θα χρειαστεί να δουλέψουμε πολύ και να έχουμε καλό συγχρονισμό στις κινήσεις μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Ισπανός προπονητής.

Ξεκούραση πριν τη μάχη

Ημέρα ρεπό είναι η Τρίτη για τους παίκτες της ΑΕΚ, που από την Τετάρτη ξεκινούν σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία για το ντέρμπι. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους Παπασταθόπουλο, Αρουαμπαρένα και Ζήκο, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Ζεράλντο, τον Λαγό και έναν εκ των Καφέ ή Τόζερ. Περισσότερα βέβαια θα φανούν στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Η αγωνία του Μπλάνκο

Η αποκάλυψη της φανέλας του Ισμαέλ Μπλάνκο, που ανέφερε «Δύναμη μπαμπά, σε αγαπώ», μετά το γκολ που πέτυχε σε βάρος της Καλαμαριάς την Κυριακή, ξάφνιασε πολλούς. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν είχε πει ούτε καν στους συμπαίκτες του ότι ο πατέρας του αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην πατρίδα του. Η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά ο 24χρονος άσος εξακολουθεί να αγωνιά και είναι σε ανοικτή γραμμή με το σπίτι του. Αυτή η περιπέτεια έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα στο μυαλό του «Ζορό» τις διαπραγματεύσεις που πρόκειται να ξεκινήσουν την Τετάρτη με τον μάνατζέρ του, Γκουστάβο Οναϊντία, για την αγορά του από την Κολόν Σάντα Φε. Η ρήτρα απόκτησης των δικαιωμάτων του Μπλάνκο είναι περίπου 900.000 ευρώ, ωστόσο ενδέχεται το ποσό αυτό να μειωθεί, αφού ο σύλλογος της Αργεντινής θέλει να βάλει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία του.

Είδε Μπανγκούρα ο Γκέραρντ

Την περίπτωση του Μουσταφά Μπανγκούρα εξετάζει ο Ευγένιος Γκέραρντ. Ο Ολλανδός σκάουτερ παρακολούθησε τον 18χρονο μεσοεπιθετικό από τη Σιέρα Λεόνε στον αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την Ανόρθωση και θα δώσει την εισήγησή του στον Λορένσο Σέρα Φερέρ, ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα γίνει κίνηση για τον νεαρό άσο, που φέτος έχει έντεκα συμμετοχές και έξι γκολ. Πάντως, αν αληθεύει ότι κοστολογείται από τη διοίκηση της ομάδας του στα 700.000 ευρώ, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον παίκτη, που λέγεται πως είναι και στο στόχαστρο της Μονακό.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x