Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πέντε από τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», για να τους ευχηθούν «Καλή χρονιά» και να τους προσφέρουν δώρα.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Σεμπάστιαν Ρομέρο, ο Βαγγέλης Μάντζιος και ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟ κ. Χρήστο Αθανασόπουλο και τον κ. Γρηγόρη Παπαβασιλείου, κατέφθασαν το μεσημέρι στον Ξενώνα, όπου τους υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη,
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την παρουσία τους καθώς και με τα αυτόγραφα και τα δώρα που τους προσφέρθηκαν.
Η κυρία Βαρδινογιάννη τους ευχαρίστησε για την ευγενική τους πρωτοβουλία να δώσουν τόσο μεγάλη χαρά στα παιδιά και εκείνοι τη διαβεβαίωσαν ότι η χαρά ήταν όλη δική τους. Την συνεχάρησαν για το έργο του Συλλόγου, το οποίο χαρακτήρισαν αξιοθαύμαστο, και δήλωσαν διατεθειμένοι να συμβάλουν με όποιο τρόπο μπορούν στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ώστε το μεγάλο όραμά της, η δημιουργία του πρώτου Ογκολογικού Νοσοκομείου για παιδιά, να γίνει σύντομα πραγματικότητα.
Εορταστικές εκδηλώσεις την Κυριακή
Ο Παναθηναϊκός εγκαινιάζει και επισήμως τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του, την Κυριακή 6/1/2008, κατά την διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Καλαμαράς.
Η στιγμή που θα παρουσιαστεί το επτασφράγιστο μυστικό, η νέα επετειακή φανέλα της ομάδας δηλαδή, είναι η στιγμή που θα μπει στον αγωνιστικό χώρο ο αρχηγός της, υπό το παιάνισμα της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος τιμά έτσι την μεγάλη ομάδα της πόλης μας.
Στο ημίχρονο θα τιμηθεί ο γηραιότερος εν ζωή παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, Μάριος Μαρινάκος, εγκαινιάζοντας μια σειρά από τιμητικές βραβεύσεις ιστορικών φυσιογνωμιών του ΠΑΟ, που θα γίνονται σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Συνεχίζοντας την ωραία ιδέα του d.j. στο γήπεδο, μουσική στον αγώνα της Κυριακής θα διαλέγει ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο θρυλικός G. Poly των ερτζιανών.
Τέλος ο Παναθηναϊκός για να τιμήσει τους φιλάθλους που θα προσέλθουν σε αυτόν τον ιστορικό πρώτο αγώνα του Ιωβηλαίου, θα τους υποδεχθεί χαρίζοντας στον κάθε έναν, το ειδικό συλλεκτικό t-shirt του αγώνα που ξεκινά τον εορτασμό της 100ετίας.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






