«Μη διανοηθείτε καν να μην κατακτήσουμε το φετινό πρωτάθλημα. Κόψτε τον βήχα σε ορισμένους παίκτες που θέλουν να μείνουν δύο χρόνια για να πάρουν δύο σερί τίτλους». Αυτό ήταν το σαφές μήνυμα με αιχμές προς τον Ριβάλντο που έδωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης στους παίκτες του Ολυμπιακού στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. «Καμπανάκι» από Ίβιτς στους ποδοσφαιριστές. «Προσέξτε τη ζωή σας. Κάθε παράπτωμα θα τιμωρείται με πρόστιμο 10.000 ευρώ», τόνισε. Διαφορά, που όμως εύκολα ή δύσκολα θα καλυφθεί προέκυψε στο πρώτο ραντεβού του Ιεροκλή Στολτίδη με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Σύντομα το δεύτερο και καθοριστικό ραντεβού. «Μακάρι να παίξω απέναντι στον Άρη, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει», δήλωσε ο Φερνάντο Μπελούτσι στη «SportDay».
Μήνυμα εστάλη
«Μη διανοηθείτε καν να μην κατακτήσουμε το φετινό πρωτάθλημα». Αυτό ήταν το σαφές μήνυμα που έδωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης στους παίκτες του Ολυμπιακού στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. «Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κόψτε τον βήχα σε ορισμένους παίκτες που θέλουν να μείνουν δύο χρόνια για να πάρουν δύο σερί τίτλους», πρόσθεσε αφήνοντας σαφή αιχμή κατά του Ριβάλντο
Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ήταν ευδιάθετος, όπως πάντα, ωστόσο φρόντισε να υπενθυμίσει στους ποδοσφαιριστές του πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος παραμένει ο μεγάλος στόχος. O ίδιος παρουσιάστηκε βέβαιος πως η εντολή του θα γίνει πράξη.
Οι τυχεροί από πλευράς παικτών στην κοπή της πίτας ήταν δύο νεαροί. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Μήτρογλου βρήκαν το φλουρί, που αντιστοιχεί σε 5.000 ευρώ, ενώ τυχεροί ήταν και ο Ανδρέας Νινιάδης με τον Άλεξ Κάσερες.
Θα υπάρξει νέο ραντεβού
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, η συνάντηση μεταξύ του Ιεροκλή Στολτίδη και εκπροσώπων της διοίκησης της ομάδας. Μαζί με τον έμπειρο μέσο βρέθηκε ο μάνατζέρ του, Άγγελος Τραυλός. Κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών είναι η επέκταση της συνεργασίας τους, ωστόσο αποτέλεσμα από τη συνάντηση δεν υπήρξε. Αυτό που προέκυψε είναι η συμφωνία για νέο ραντεβού σύντομα, ώστε να συζητήσουν και πάλι το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Στολτίδη.
Καμπανάκι από Ίβιτς
Παρατηρήσεις προς τους παίκτες του Ολυμπιακού προς γνώση και συμμόρφωση έκανε πριν την προπόνηση της Τετάρτης ο Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής με αφορμή την ασυνέπεια που έχουν επιδείξει κατά καιρούς κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους τόνισε πως στο εξής ανάλογα παραπτώματα θα τιμωρούνται με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο.
«Έχετε υπογράψει όλοι τον εσωτερικό κανονισμό και γνωρίζετε τι ακριβώς προβλέπει σε ότι αφορά το ωράριο. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που δεν πρέπει να ξεπερνάτε. Από εδώ και στο εξής όποιος παραβεί το ωράριο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός, θα τιμωρείται, χωρίς συζήτηση, με πρόστιμο 10.000 €. Είστε επαγγελματίες και πρέπει να προσέχετε την ζωή σας. Αλλωστε ξέρετε ότι είμαστε στην τελική ευθεία του φετινού Πρωταθλήματος, το οποίο είναι ο βασικός μας στόχος», είπε ο Ίλια Ίβιτς στους «ερυθρολεύκους».
Παράλληλα οι παίκτες ενημερώθηκαν για το μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου (ημέρα Σάββατο).
Κοινωνικό σποτ
Πρωταγωνιστές σε διαφημιστικό σποτ της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας θα είναι ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού. Το σενάριο προβλέπει ένα αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο σε αγωνιστικό χώρο και την έγκαιρη αντιμετώπισή του. Το γύρισμα του σποτ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24/1) στο προπονητήριο του Ρέντη.
"Μακάρι να παίξω με Αρη"
Για πρώτη φορά σε φιλικό του Ολυμπιακού μεσούσης της περιόδου βρέθηκαν περίπου 3.000 φίλοι της ομάδας στου Ρέντη. Ο λόγος βέβαια ήταν η πρώτη εμφάνιση του Μπελούτσι με τα χρώματα των Πειραιωτών. Ο Αργεντινός μέσος μίλησε στη «SportDay» για την αποθέωση που γνώρισε, τις πρώτες μέρες του στην Ελλάδα και για το εάν θα αγωνιστεί απέναντι στον Αρη.
Για την αποθέωση που γνώρισε: «Το είχα καταλάβει και από τους πρώτους αγώνες που έχω δει στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό το πράγμα σε ένα απλό φιλικό. Μου αρέσουν αυτές οι εκδηλώσεις των φιλάθλων και θέλω μέσα από τη δουλειά μου να εκπληρώσω τις προσδοκίες και των ανθρώπων του Ολυμπιακού που πίστεψαν σε εμένα, αλλά και τον κόσμο που μου δείχνει τέτοια αγάπη.
Δεν με αγχώνει η αγάπη των φιλάθλων, αντίθετα μου αρέσει πολύ. Δεν κράτησα τη φανέλα μετά το φιλικό αλλά δεν πειράζει. Δεν πρόλαβε να σφυρίξει ο διαιτητής και μπήκαν μέσα! Είναι πολύ εκδηλωτικοί οι φίλαθλοι και αυτό είναι ωραίο για τους ποδοσφαιριστές. Είναι τρελοί».
Για τις οδηγίες του Λεμονή: «Μου είχε πει ο προπονητής ότι θα έπαιζα και στα 90 λεπτά. Το περίμενα πολύ και το ήθελα. Αισθάνομαι καλά. Είχα βέβαια καιρό να αγωνιστώ και ακόμα δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% τω δυνατοτήτων μου, αλλά σιγά-σιγά θα βρω το ρυθμό μου. Είμαι ικανοποιημένος από το ντεμπούτο μου, μια και είχα καιρό να παίξω».
Για το εάν θα παίξει με Αρη: «Δεν μου έχει πει ο προπονητής αν θα αγωνιστώ την Κυριακή με τον Αρη, αλλά ούτως ή άλλως είναι νωρίς. Εγώ αισθάνομαι έτοιμος, είμαι καλά, αλλά αυτός είναι που θα κρίνει πότε και πόσο θα πρέπει να με χρησιμοποιήσει. Μακάρι να μπορέσω να παίξω την Κυριακή, πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω».
Κατάμεστο το γήπεδο με Άρη
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Η δυναμικότητα του αντιπάλου, η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και το πιθανό επίσημο ντεμπούτο του Φερνάντο Μπελούτσι φαίνεται πως αποτέλεσαν κίνητρο για τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων». Η προετοιμασία για τον εν λόγω αγώνα συνεχίστηκε την Τετάρτη χωρίς προβλήματα πλην των γνωστών.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης, Αλέξανδρος Κουλούρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






