Ανοικτό παραμένει το θέμα της απόκτησης του Σάνι από τη Βαλένθια με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ. Ο 19χρονος Νιγηριανοϊσπανός μέσος φέρεται σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα να έχει αντιρρήσεις για τη μετακίνησή του στην Ελλάδα και μένει να φανεί αν αυτές θα φανούν αρκετές για να σταθούν εμπόδιο στην προσθήκη του στο δυναμικό της «Ένωσης». Ευχές για υγεία και ευτυχία στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την Πέμπτη ο Μπλάνκο, που μάλλον δεν θα χρησιμοποιηθεί την Κυριακή απέναντι στο Λεβαδειακό, εν όψει του ματς με τον Πανιώνιο την Τετάρτη. Σε επέμβαση απονεύρωσης στην βουβωνική χώρα θα υποβληθεί πιθανότατα ο Καπετάνος για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις.
Περιμένοντας τον Σάνι
Ανοικτό παραμένει το θέμα της απόκτησης του Σάνι από τη Βαλένθια με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ. Ο 19χρονος Νιγηριανοϊσπανός μέσος φέρεται σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα να έχει αντιρρήσεις για τη μετακίνησή του στην Ελλάδα και μένει να φανεί αν αυτές θα φανούν αρκετές για να σταθούν εμπόδιο στην προσθήκη του στο δυναμικό της «Ένωσης». Ο νεαρός άσος περιλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του για την αναμέτρηση Κυπέλλου απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μεστάγια» (δεν χρησιμοποιήθηκε όμως)και από την Πέμπτη αναμένονται εξελίξεις, με το χρόνο να λιγοστεύει, αφού στις 31/1 λήγει η προθεσμία για μεταγραφές. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης χαρακτήρισε τον Σάνι πολύ καλό ποδοσφαιριστή, αλλά απέφυγε να αναφέρει ο,τιδήποτε άλλο λέγοντας πως «… ακόμη είμαστε σε διαπραγματεύσεις».
Επιστρέφει, αλλά δεν παίζει ο Μπλάνκο
Την Πέμπτη προβλέπεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός αν και είναι ετοιμοπόλεμος, λόγω πολλών προπονήσεων που έχει χάσει, θα προφυλαχθεί από τον Λορένσο Σέρα Φερέρ και δεν θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στον Λεβαδειακό. Παρόλα αυτά, ο 24χρονος φορ υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό για το ματς με τον Πανιώνιο, ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης του συλλόγου.
Χωρίς άλλα προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο Τραϊανός Δέλλας ακολούθησε θεραπεία και δεν υπολογίζεται για την Κυριακή, ενώ εκτός πλάνων παραμένουν οι τιμωρημένοι Ζήκος και Καφές. Ο Γεωργέας αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Πέμπτη.
Προς χειρουργείο ο Καπετάνος
Ο Παντελής Καπετάνος εξετάστηκε στο Μόναχο από την ειδική σε προβλήματα βουβωνοκήλης χειρουργό Ουλρίκε Μουσάρεκ (χειρούργησε Νίνη και Μόρις), η οποία του σύστησε μια τοπική επέμβαση απονεύρωσης, καθώς θεωρεί ότι το συνθετικό πλέγμα που είχε τοποθετηθεί στην προηγούμενη εγχείρηση το 2004 στη Θεσσαλονίκη έχει μετακινηθεί και προκαλεί τις χρόνιες ενοχλήσεις του παίκτη. Με την επιστροφή του νεαρού φορ θα αποφασιστεί αν και πότε θα χειρουργηθεί.
Οικογενειακό κλίμα
Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και μακριά από τα φώτα του Τύπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/1) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην ομιλία του περιορίστηκε στις τυπικές ευχές περί υγείας και ευημερίας, χωρίς να μιλήσει… ποδοσφαιρικά.
Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Χριστού, αλλά κατόπιν κλήρωσης που έγινε τυχεροί ήταν οι Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Αλεξόπουλος, Φεντερίκο Ασκάρατε και Χρήστο Καρβουνίδη. Τα δώρα που προβλέπονταν ήταν μεταξύ άλλων ταξίδια, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και λοιπές συσκευές. Το «παρών» πέρα από τα μέλη της ομάδας έδωσαν και οι οικογένειές τους.
«Δεν θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ»
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, από την οποία έχει δοθεί δανεικός στην Ουέλβα, είναι ο Στέφανο Σορεντίνο. «Δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα. Σας το λέω με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν πρόκειται να γίνει. Και αν δεν είναι η Ουέλβα εκείνη που θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου και θα μου προσφέρει τη δυνατότητα να παίξω, θα το έκανε μια άλλη ισπανική ομάδα», τόνισε ο Ιταλός πορτιέρο σε τηλεοπτική εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης.
Ο πρόεδρος της Ουέλβα, Πάκο Μεντόθα, ήταν κατηγορηματικός σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει στην περίπτωση του Σορεντίνο το καλοκαίρι. «Θα πληρώσουμε το 1 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Στέφανο και θα τον κάνουμε δικό μας. Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα έχει γίνει και η επίσημη κίνησή μας», είπε ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης, Αλέξανδρος Κουλούρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






