Stoiximan Super League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ 1-0 (Τελικό)

.

90+4 Λήξη αναμέτρησης.

90+4 Σουτ του Μπελούτσι εκτός περιοχής, η μπάλα αρκετά άουτ.

89' Αλλαγή: Ο Κυριάκος στη θέση του Αουρέλιο.

82' Αλλαγή: Ο Χαβίτο στη θέση του Νέτο.

78' ΓΚΟΛ! 1-0. Ο Τζόρτζεβιτς νικάει από τα έντεκα βήματα τον Χαλκιά.

78' Ο Μπελούτσι εκτελεί έξυπνα συρτά φάουλ από τα δεξιά, ο Στολτίδης σουτάρει, αλλά η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Κοβάσεβιτς κερδίζει πέναλτι σε μια φάση όμως που δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το αντικανονικό.

77' Κίτρινη κάρτα: Νέτο.

76' Σέντρα του Τοροσίδη από τα δεξιά, ο Νούνιες παίρνει την κεφαλιά, αλλά αστοχεί από καλή θέση.

70' Ατομική ενέργεια του Κόκε και πάσα στον Σανσόν, τον οποίο πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Τοροσίδης με σωτήριο τάκλιν.

67' Πολύ όμορφη ενέργεια και σέντρα του Μπελούτσι από τα αριστερά, αλλά ο Στολτίδης με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα πάνω στον Χαλκιά.

61' Σέντρα σουτ του Σανσόν ο Νικοπολίδης μπλοκάρει σταθερά.

60' Αλλαγή: Ο Μπελούτσι στη θέση του Γκαλέτι.

58' Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Γκαλέτι το σουτ του οποίου περνάει άουτ.

56' Αλλαγή: Ο Λεντέσμα στη θέση του Πατσατζόγλου.

53' Αλλαγή: Ο Καράμπελας στη θέση του Σιστόν.

50' Σέντρα του Πάντου, ο Κοβάσεβιτς παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Χαλκιά.

49' Μακρινό σουτ του Νάτσο Γκαρσία, η μπάλα στην αγκαλιά του Νικοπολίδη.

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους.

45' Σουτ του Νούνιες από πλάγια θέση, η μπάλα περνάει άουτ.

39' Κίτρινη κάρτα: Νάτσο Γκαρσία.

39' Σουτ του Γκαλέτι εκτός περιοχής, η μπάλα ψηλά άουτ.

38' Σουτ του Νούνιες εκτός περιοχής, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Χαλκιά.

37' Μακρινό σουτ του Νεμπεγλέρα, η μπάλα περνάει άουτ.

33' Αλλαγή: Ο Νούνιες στη θέση του Λούα Λούα.

28' Ατομική προσπάθεια του Λουα Λουα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή έκοψε και την μπάλα, αλλά οι αμυντικοί του Άρη τον έσωσαν.

23' Κίτρινη κάρτα: Σιστόν (Άρης).

19' Ωραία συνεργασία του Λουα Λουα με τον Πάντο, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έκανε το σουτ, αλλά ο Χαλκιάς απέκρουσε. Στη συνέχεια τη φάσης η κεφαλιά του Κοβάσεβιτς πέρασε άουτ.

15' Χωρίς τη μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

5' Πολύ καλός ρυθμός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

1' Έναρξη αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ζούλιο Σέζαρ, Στολτίδης, Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Άντζας, Πάντος, Λούα Λούα, Τοροσίδης

ΑΡΗΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Μάρκο Αουρέλιο, Α.Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Γιάχιτς, Σανσόν, Σιστόν, Κόκε

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαζαράκος (Άρτας)

ΒΟΗΘΟΙ: Ιωσηφόγλου (Αθηνών), Νικολακόπουλος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Γ. Καραϊσκάκη

Πριν το ματς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να γίνει η πρώτη ομάδα στην Α’ Εθνική που συμπληρώνει 1.000 νίκες στην Α’ Εθνική θέλει απόψε ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος τον Άρη στο «Καραϊσκάκη» (19:00, ΝΕΤ). Η πρώτη επιτυχία των «ερυθρολεύκων» καταγράφεται την 1η Νοεμβρίου 1959 όταν επικράτησε του Ηρακλή στο Φάληρο χάρη σε γκολ του Ηλία Υφαντή από το 8ο λεπτό. Ακόμη πάντως και δεν καταφέρουν απόψε οι Πειραιώτες να φτάσουν σε τετραψήφιο αριθμό νικών, θα το πετύχουν την τρέχουσα περίοδο και δεν χάνουν την πρωτιά, αφού ο δεύτερος Παναθηναϊκός έχει μέχρι σήμερα 984 νίκες.

Αφήνοντας τους αριθμούς και περνώντας στα αγωνιστικά, η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό, αφού περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο Τάκης Λεμονής θα παρατάξει την ομάδα του με το γνωστό σύστημα, 4-3-3 στην άμυνα και 4-4-2 στην επίθεση. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης και στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Πατσατζόγλου (δεξί μπακ), Αντζας, Σέζαρ και Πάντος (αριστερό μπακ). Στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ θα είναι ο Στολτίδης, ο οποίος θα έχει δίπλα του τους Τοροσίδη και Τζόρτζεβιτς. Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Γκαλέτι, στο αριστερό ο Λούα Λούα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Φερνάντο Μπελούτσι θα είναι στον πάγκο, μαζί με τον ανέτοιμο Κριστιάν Λεντέσμα και τον ανεβασμένο Λεονέλ Νούνιες. Στην αποστολή μετέχουν ακόμη και οι Σίσιτς, Σηφάκης, Μενδρινός και Κατσικογιάννης. Εκτός αποστολής Ζεβλάκοφ και Κωνσταντίνου, ενώ οι Παπαδόπουλος, Νε και Ματσούκας συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και ο Ντομί αναμένεται να επιστρέψει

ΑΡΗΣ

Εκτός αποστολής από την Κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, έμειναν Βλάνταν Ίβιτς και Τόνι Κάλβο. Επίσης, στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε ο Κουλουχέρης και ο Παπάζογλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει στη διάθεση της τον Αμορόζο.

Αναλυτικά η αποστολή των «κιτρίνων», απαρτίζεται από τους: Χαλκιά, Kέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλο, Νέτο, Ρονάλντο, Κυριάκο, Κόκε, Βανγκέλι, Καράμπελα, Μάρκο Αουρέλιο, Φελίπε, Γκαρσία, Σιστόν, Χαβίτο, Νεμπεγλέρα, Πρίττα, Γιάχιτς, Κολσίδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x