Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στα «κυανέρυθρα» Κουμπαρούλης, Παπαβασιλείου

Παίκτης του Πανιωνίου θα είναι για τα επόμενα 4,5 χρόνια ο Νίκος Παπαβασιλείου. Ο 18χρονος μέσος υπέγραψε στην ομάδα της Πλατείας και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης. Η ΠΑΕ Πανιώνιος προχώρησε και στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού του Αιγάλεω, Θόδωρου Κουμπαρούλ υπό μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι. Παράλληλα η κυανέρυθρη ΠΑΕ προχώρησε στην αναπροσαρμογή συμβολαίου του Χαράλαμπου Ταμπάση.

Παίκτης του Πανιωνίου θα πρέπει να θεωρείται για τα επόμενα 4,5 χρόνια ο Νίκος Παπαβασιλείου. Ο 18χρονος μέσος υπέγραψε στην ομάδα της Πλατείας και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Παπαβασιλείου. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι 4,5 χρόνων. Ο Νίκος είναι δεκαοχτώ ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ».

Δανεικός στους «κυανέρυθρους» ο Κουμπαρούλης

Η ΠΑΕ Πανιώνιος προχώρησε και στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού του Αιγάλεω, Θόδωρου Κουμπαρούλη, υπό μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακόμα, η ΠΑΕ Πανιώνιος προχώρησε στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Θοδωρή Κουμπαρούλη από την ΠΑΕ Αιγάλεω για ένα χρόνο, με τη επιλογή της αγοράς του ποδοσφαιριστή μετά το πέρας του δανεισμού του. Ο Θοδωρής είναι δεκαεννέα ετών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού».

Ανανέωση συνεργασίας με Ταμπάση

Παράλληλα η κυανέρυθρη ΠΑΕ προχώρησε στην αναπροσαρμογή συμβολαίου του Χαράλαμπου Ταμπάση. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος προχώρησε σε αναπροσαρμογή συμβολαίου του Χαράλαμπου Ταμπάση. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής λήγει στις 30/06/2012».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x